Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Sterownik do karty graficznej nvidia geforce 9800gt

14 Maj 2013, 17:52

posiadam kg nvidia geforce 9800gt 1gb i windows 7. niby gddy wchodze w menadzer urzadzen sterownik jest zaktualizowany ale jak gram w gry to wkoncu pojawia sie lag i czarny ekran. z tym ze gra sie toczy ale nic nie widac. pomoga tylko reset kompa. co moze byc problemem i co robic? pomocy!

Re: sterownik do karty graficznej

14 Maj 2013, 18:56

Podaj markę i moc zasilacza.

Re: Sterownik do karty graficznej nvidia geforce 9800gt

16 Maj 2013, 21:14

wstyd mowic ale nw gdzie to moge w everscie znalezc. a poza tym gdy uruchamiam everest wyskakuje mi jakis blad ze nie mam sterownika podpisanego cyfrowo. rzeczywiscie nw czemu teraz cos szwankuje chyba sterownik od grafy. gdy np na pulpicie przesuwam jakies okno zostaja charakterystyczne smugi.. czy jak to nazwac. prosze tez o jakis najnowszy sterownik. sprzet jest up opisany dziekuje!

16 Maj 2013, 21:30

W Evereście informacji o zasilaczu nie znajdziesz. Musisz zajrzeć do obudowy.

Sterowniki -> http://www.nvidia.pl/object/win8-win7-w ... er-pl.html

21 Cze 2013, 21:22

przepraszam za nieobecnosc, komputer byl w serwisie... uznali ze nie ma usterki...
zainalowalem sterowniki podane up, i cos pomogly, ale dalej mam ten czarny ekran. mozliwe ze wlasnie przez to ze komp sie bardzo grzeje jak nigdy. Sa 3 wiatraki a zasilacz to :
Feel III 400 ATX
dziekI!

22 Cze 2013, 13:10

Ten zasilacz to szajs. Pożycz od kogoś markowy i podłącz na próbę.

23 Cze 2013, 10:44

to bardzo prosze poleć mi jakis , kupie i nie ma sie co bawic. nikt raczej nie jest mi w stanie pozyczyc :D
ostatnio znow inaczej sie dzieje. obraz mi wylaczylo w grze na jakies 3 sec potem sie wlaczyl i pisalo "sterownik przestal dzialac" nastepnie po kolejnych 3 sec czarny ekran i tylko reset pomogl. to napewno zasilacz?

23 Cze 2013, 19:03

to napewno zasilacz?

Nikt Ci nie powie, że na pewno. Dlatego lepiej byłoby sprawdzić wcześniej na pożyczonym i sprawa byłaby jasna.

25 Cze 2013, 13:43

ok sproboje pozyczyc jakis zasilacz. a jesli nie zasilacz to co moze powodowac ten problem? dodam ze to sie dzieje nie w kazdej grze. dzieki
Wyślij odpowiedź