Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Sterowniki do dzwięku!! HELP

09 Wrz 2007, 22:58

elo
mam problem bo płyta ze sterownikami do dźwięku mi sie zgubiła i nie moge ich znaleźć w necie ;/

nazwa mojej płyty głównej w screenie

Image

10 Wrz 2007, 11:10

Myślę ze tutaj potrzeba name karty gDźwiękowej a nie dysku.

@Down

Kurde cały czas mi chodziło żeby napisać dźwiękowa aż wkoncy napisałem Graficzna xDDDD
Ostatnio edytowany przez Maciak Plock, 11 Wrz 2007, 21:24, edytowano w sumie 1 raz

10 Wrz 2007, 12:15

Mariusz X napisał(a):Myśle ze tutaj potrzeba name karty graficzniej a nie dysku.

O czym Ty w ogóle piszesz ? Koleś chce sterowniki do karty dźwiękowej a Ty mu wyskakujesz o jakieś grafice :> ?

Szaman1993 Wszedłem na stronę ViA i znalazłem coś TAKIEGO i TAKIEGO może Ci się przyda....

11 Wrz 2007, 21:06

to nie sa te sterowniki , czy znacie jakies sposoby na usuniecie rys i tak jakby dziur z płyty, Co do tych sterowników to na płycie pisze MAYA Series Driver CDVer 1.4

Gigabyte MAYA grafhics accelerator

taka brązowa płtka dostałem ją jak kupiłem pc-ta 7 lat tem :D

12 Wrz 2007, 07:21

Proszę znalazłem coś TAKIEGO.

Co do rys to raczej nic nie zrobisz :> ? Coś Ty robił rzucałeś tą płytą główną ?

12 Wrz 2007, 21:58

chodziło mi o rysy na płycie CD z sterownikami :D
a ten plik pod tym linkiem niedziała :/

12 Wrz 2007, 23:21

Więc tak rysy na płycie hem hem no to może tak bierzesz pastę do zębów i smarujesz tym płytę na rysach oczywiście potem pod małym strumyczkiem wody to myjesz ale nie palcami tylko patyczkami do uszu tak na przykład next -> czekasz aż wyschnie i gotowa raczej powinno pomuc bo mi raz się płytka porysowała i to pomogło.

13 Wrz 2007, 07:23

Szaman1993 napisał(a):chodziło mi o rysy na płycie CD z sterownikami :D
a ten plik pod tym linkiem niedziała :/

To proszę TUTAJ masz drugi link , wystarczyło na stronie kliknąć swa razy....Której z nich powinny działać chyba...

13 Wrz 2007, 15:02

pliki z tej strony nie działają (The page cannot be found) a ta pasta nie pomaga znacie inne sposoby ??
Wyślij odpowiedź