Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

STEROWNIKI DO HD 6970

28 Sie 2011, 16:59

Cześć, szukam NAJNOWSZYCH sterowników do karty graficznej HD 6970. Mam zainstalowane sterowniki z płyty, ale niektóre gry nadal tną np. Fable, no taki sprzęt nie powinien mieć problemów z tą grą na full detalach skoro w Call of Duty Modern Warfare 2 gram na FULL i wszystko śmiga jak należy. Proszę, aby ktoś dał link, albo powiedział, gdzie mogę znaleźć najnowsze sterowniki do tej karty, bo szukam i nie mogę znaleźć.

Procesor: AMD Phenom II X6 1100T 3,30 Ghz
Karta graficzna: ASUS ATI RADEON HD 6970 DC II
RAM: 8GB
System operacyjny: Windows 7 64 bit

PS: Zainstalowane sterowniki nazywają się: ASUS EAH6970 SERIES

Re: STEROWNIKI DO HD 6970

28 Sie 2011, 17:54

Proszę -> http://sites.amd.com/us/game/downloads/ ... n7-64.aspx

29 Sie 2011, 09:29

Bardzo dziękuje za pomoc, mam nadzieję, że te sterowniki będą idealne. :) Pozdrawiam.

//EDYTUJE:

Sterowniki jednak nie są dobre, gdy uruchamiam jakąś grę, jest menu, a po chwili czarny ekran. Trudno będę musiał mieć te z płyty, ale i tak dzięki za pomoc. Może będziesz jednak wiedział o co chodzi. :(

29 Sie 2011, 12:51

Czy tak dzieje się tylko z tą jedną grą :?: Czy gra jest oryginalna :?: Jaki masz DirectX :?:

29 Sie 2011, 14:04

Mam DirectX 11 wszystkie gry jakie mam są oryginalne, ale wydaje mi się, że sterowniki trzeba najpierw zainstalować, a potem grę, bo z takimi zmianami sobie nie dają rady, ale co tam przy jakieś okazji formata, wgram te sterowniki (już są na pendrive'ie :D) i zobaczę czy zadziałają. Mam zainstalowane te z płyty. Dzięki za pomoc.
Wyślij odpowiedź