Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
29 Kwi 2008, 12:32
Witam wszystkich mam problem ! Opisze go teraz :
Okienka się strasznie tną i jak oglądam filmy na pełnej ekranie to wszystko zle widać.
ściągałem ze strony nvidii ale był bląd moze dlatego ze mam laptopa niewiem???
mam laptopa acer aspire 5720Z , a karta to Nvidia GeForce 8400m GS jak ktoś wie jaki bedzie dobry prosze mi podac dokładny link z tym sterownikiem i dokładnie napisac jaki mam wybrać bo na niekturych stronkach jest kilka sterów do graficxznej np acerpanam.pl czy cos takiego niepamniętam już ale z tamtej strony niedziała prosze wysłać mi jakieś linki ze sterami do mej karty i jak na jakiej stronie gdzie jest dózo sterów to napisaćten jaki dokładnie potrzebny z góry dziekuje.
29 Kwi 2008, 12:40
Odinstaluj tamte sterowniki stare,wyczyść rejestr
Tym programem ,zainstaluj sterowniki omegi powinny pomóc
Link do sterowników A gdybyś miała innego win niż xp
To tutaj wybierasz windowsa i pobierasz stery. Potem zainstaluj
Te kodeki i filmy i grafika powinno być wszystko ok.
29 Kwi 2008, 14:43
a mugł by mi pan dokładnie podać sterownik który mam sciągnąc bo na tej stronie omrgy co pan dał to duzo ich jest. A moze to bez różnicy jaki ściągne ?
29 Kwi 2008, 14:45
eliza123 napisał(a):a mugł by mi pan dokładnie podać sterownik który mam sciągnąc bo na tej stronie omrgy co pan dał to duzo ich jest. A moze to bez różnicy jaki ściągne ?
A może pani podać jaki ma pani system operacyjny, będzie łatwiej coś dobrać

.
29 Kwi 2008, 14:59
Praktycznie nie ma różnicy jaki z tych sterowników,sterownik ściągniesz.
29 Kwi 2008, 15:16
mam windows xp profesional + service pack 2
A jaką mam pewność że te sterowniki z omekgi bedą działać bo już instalowałam dóżo tych sterów do karty i niedziałają [/list]
29 Kwi 2008, 15:21
jaką mam pewność że te sterowniki z omekgi bedą działać
Jak zainstalujesz to się do wiesz

,pytanie jest ciężkie,i trudno jest odpowiedzieć.
29 Kwi 2008, 15:28
Wybierz 2 opcję i postępuj wg instrukcji

.
- Kod:
http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl
.
29 Kwi 2008, 15:32
destyny napisał(a):Wybierz 2 opcję i postępuj wg instrukcji

.
- Kod:
http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl
.
Ten system skanuje twój komputer,aby ten bajer działał musisz mieć zainstalowane dodatkowe wtyczki w przeglądarce,wiec jeśli nie chcesz się w takie rzeczy bawić to wybierz moją opcje daje 70-80% Szans że te sterowniki omegi będą działać i nie zapomnij o kodekach.
29 Kwi 2008, 16:18
zainstalowałam sterowniki omegi . wszystko przy instalacji było dobże i nastąpił reset i dalej to samo nic ten sterowniki niedziałają
29 Kwi 2008, 16:19
eliza123 napisał(a):zainstalowałam sterowniki omegi . wszystko przy instalacji było dobże i nastąpił reset i dalej to samo nic ten sterowniki niedziałają
Ale jak to sterowniki nie działają przy instalacji nagle zrestartował sie komputer

a czy jak wejdziesz w właściwości

zaawansowane

karta to co tam wyświetla
29 Kwi 2008, 17:05
zainstalowały się normalnie i jak pobrosiło ze trzeba zresetowac komputert to zresetowałam i niedziałaja dlatego ze nic niedziała tak samo jak było wcześ niej jest.a i jeszcze jedno mógł by mi pan nr gg podac to byśmy porozmawiali na spokojnie
29 Kwi 2008, 18:37
Na pw podałem gg.
29 Kwi 2008, 18:57
niemoge znależć na pw niech pan mi napisze nr gg tutaj
29 Kwi 2008, 20:38
napisz mi dawid na mój numer gg 518600 z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich ktokolwiek wie jak mi pomuc niech pisze na gg moje