Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Re: Sterowniki magistrali PCI.

22 Gru 2009, 21:00

Tylko na nieszczęście nikt więcej prócz ciebie nie ma chęci pomóc.Już sama zaczęłam szukać ale obawiam się że jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem będzie oddanie go do serwisu.

23 Gru 2009, 12:56

Mam do ciebie jeszcze takie malutkie pytanko.Bo zaryzykowałam i włączyłam w biosie naprawianie Windowsa i podczas tej operacji najpierw pojawił mi się komunikat że Windows znalazł plik nie dostarczony przez Microsoft(iaStor.sys)i nie wiedziałam co to i kazałam mu nie usuwać.A potem już podczas ostatniego kroku instalacji pojawił się komunikat że nie można odnaleźć pliku spanish.chm w Motorola SM56(to chyba modem).
Dodatkowo nie mam pojęcia bo podczas łączenia z internetem Symantec wyświetla informacje o fałszowaniu adresów MAC.Czy można coś z tym zrobić?

23 Gru 2009, 13:07

Jeśli chodzi o te pliki to jeżeli wszystko działa to ok, jak coś to będziesz musiała zainstalować od nowa sterowniki do tej Motoroli.
Co do Symanteca to zobacz, czy w opcjach nie ma możliwości wyłączenia tych komunikatów

23 Gru 2009, 13:31

Tzn wyłączyłam już przeciwdziałanie fałszowaniu adresów MAC.Ale to nie jest dodatkowym zagrożeniem dla laptopa?Czyli można obejść się bez tamtych plików?

23 Gru 2009, 13:33

A ten adres MAC może być związany z tym że mam modem bezprzewodowy?!

31 Gru 2009, 11:22

Oddałam laptopa do serwisu i jednak uszkodzony był dysk i kilka sektorów pamięci.
Wyślij odpowiedź