Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
23 Cze 2008, 10:25
hey potrzebuje pilnie serowniki pod xp (home) do mp3/mp4 orbit phantom. na stronie producenta ściągnąłem ale nie dość ze był jeden plik zawirusowany to były one pod 98, a nie pod xp na płycie dołączonej jest sterownik tylko pod 98 w instrukcji jest napisane że działą na 98 a na xp home będó potem czy coś takiego ale na stronie cisza. szykałem w googlach i przez programy p2p i nigdzie nie moge znaleśc tego. please dajcie znać jak coś będziecie wiedzieli
23 Cze 2008, 11:37
Z tego co wiem Windows XP nie wymaga sterowników do mp3/mp4 aby wykryć podłączone urządzenie, jeżeli Windows nie pokazuje żadnego komunikatu gdy podłączasz mp3 to wydaje mi się, że nie jest to jego wina. Nawet bez sterowników powinien wykryć nowe urządzenie i wyskoczyć dymek, że "Nowy sprzęt jest zainstalowany" lub "To urządzenie może działać niepoprawnie".
23 Cze 2008, 12:08
pisze nie rozpoznane urządzenie USB ... ale system widows nie morze go rozpoznać...
23 Cze 2008, 13:27
A wyskakuje kreator instalowania sterownikow? Sprobuj zainstalowac go tym kreatorem
pozwalajac mu laczyc sie z internetem.
23 Cze 2008, 13:52
nie znajduje mi wtedy nic, mam serownik tylko pod 98 z strony producenta ściągnołem też sterownik bo pisało ze jestn nowy ale po pierwsze był zawirusowany a po drugie nie zdiałał i był tylko pod 98
23 Cze 2008, 14:19
spróbuj przez panel sterowania

dodaj sprzęt
23 Cze 2008, 14:37
robiłem krok po kroku i w końcu pisze twój sprzęt został zainstalowany pomyslnie a zaraz po tym wyskakuje komunikat ze nierozpoznane urządzenie usb, jak daje mój komputer menadrzer urzadzeń to pisze mi nieznane urzadzenie i data sterwnika jest 2001 .... rok coś tam. próbowałem zainstalowac inne sterowniki do tego samego (identycznego) urzadzenia alwe innej firmy i nadal lipa.
23 Cze 2008, 15:23
To teraz zrób tak:
Odłącz mp3

wyłącz kompa

odłącz zasilanie na chwilę

włącz kompa

po załadowaniu systemu podłącz mp3
Sprawdź też czy kabel jest w 100% ok.
23 Cze 2008, 20:55
niestety nadal nic. próbowałem tez na xp pro i nic. w najgorszym wypadku postawie 98 na virtualBox-ie i postaram sie uruchomic na na nim zawsze gy bede chciał coś wgrać
Edit1: w środe tak około 9 moze 10 bede coś dłubał w tym to w razie czego bede pisał na forum co i jak z tym...
Edit2: ok. siedze teraz na tym i dodaje nowe urządzenie i jakie mam to urządzenie dodac ??? kontrolery audio ... czy coś innego ???
Używaj opcji Edytuj! Posty połączone.
Edit by Bozz
06 Lip 2008, 11:27
kontrolery dźwięku, video...