Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
03 Maj 2006, 14:45
Straszny film IV troche mdly :-_
tak mi sie zdaje, wczoraj ogladalem i nie jestem zachwycony...a wy?
03 Maj 2006, 16:35
IIII
chyba IV
a tak pozatym beznadzieja
03 Maj 2006, 17:39
qazimen napisał(a):IIII
(...)chyba IV(...)
wiem ze IV a nie IIII tak tylko napisalem w tytule
04 Maj 2006, 01:55
Jedynka od biedy ujdzie; reszta odpada.
04 Maj 2006, 09:37
Najlepszym momentem jest jak koles odcina sobie noge (nie tą co miał odciąc) a tak to lipaaaa
Chyba najgorsza cześc
04 Maj 2006, 10:37
jeszcze nie widziałem!!
ale musze najpierw obejrzec wojne swiatów i co tam jeszcze zeby sie zaprawic przed scary movie.
p.s. wojna swiatów słyszałem ze nie jest zbyt dobra
pozdrawiam
25 Lip 2006, 22:19
ja tam wole horrory kocham je:P ale jak jest ktos obok najlepiej chlopak:P ale pila beznadzieja;/ oszukac przeznaczenie owszem dobry:D:P
12 Sie 2006, 15:42
Film bardzo mnie rozczarował. Cienki w porównaniu do klasycznych I, II, III. Ani straszny, ani mega zabawny.
Szczerze, nie polecam.
13 Wrz 2006, 16:44
A mi się podobał- nie liczcie na argument- był taki głupi że az śmieszny:D jak każda część:D
13 Wrz 2006, 17:44
Chief polecam wojne światów dobry film a tym czasem z scary move IV
[strona nie jest już dostępna]to by lepiej pasowało do początku

znaczy się ten dialog

wkońcu scary move to parodia innych filmów tak jak by...
13 Wrz 2006, 17:46
zeby obejrzec straszny film 4 nie trzeba ogladac zadnych filmow... jest do bani! przesadzony i smieszny z głupoty a nie dowcipu
13 Wrz 2006, 21:22
kukaszr napisał(a):zeby obejrzec straszny film 4 nie trzeba ogladac zadnych filmow... jest do bani! przesadzony i smieszny z głupoty a nie dowcipu
dokładnie, w pełni się z Tobą zgadzam... ;] nie zmieniam też zdania- zalerzy co kogo rajcuje
08 Paź 2006, 21:26
Dla mnie Straszny Film, osobiscie 'polepszał' się aż do drugiej częśći. W trzeciej nastąpił już kompletny spadek formy, natomiast część nr. IIII (:lol:) jest jedynym filmem, na który czekałem, a tak mnie zawiódł. Spodziewałem, się zdecydowanego wzrostu dyspozycji, po tym już pewnie - 'klasyku'. O ile po 'prologu' byłem przygotowany na męke dla moich żeber, to po filmie ucierpiał jedynie mój odbyt, który do tej pory był mistrzem w robieniu GÓ*NA - od tego czasu, musi zadowolić się tytułem w-c mistrza.