Rozmowy na temat tworzenia stron www oraz programowania.
20 Paź 2008, 21:57
Ja od siebie może z innej beczki , pobierz gotowy szablon i na nim możesz wykonać poligon doświadczalny, z dobra lektura może stać się przyjemne
20 Paź 2008, 22:50
Albo edytor rodziny WYSIWYG sam na czymś takim zaczynałem nie na kursach
Ostatnio edytowany przez
in2dex, 21 Paź 2008, 09:36, edytowano w sumie 1 raz
20 Paź 2008, 23:07
in2dex napisał(a):WIŚCIG
WYSIWYG (
What
You
See
Is
What
You
Get), gwoli ścisłości
21 Paź 2008, 09:37
LucaS napisał(a):in2dex napisał(a):WIŚCIG
WYSIWYG (
What
You
See
Is
What
You
Get), gwoli ścisłości
Ale byka zasadziłem
05 Lut 2012, 19:45
niunka napisał(a):Zalozylam konto na cba.pl pobralam joomla , wypakowalam skonfigurowalam ftp wrzucilam na serwer i co dalej

Masz pomoc w panelu admina - polecam na początek
27 Lut 2012, 16:38
A nie lepiej się wypieniężyć i zainwestować w profesjonalne wykonanie strony? To ma być wizytówka tego, czym się zajmujemy, lepiej to oddać komuś sprawdzonemu, a nie stworzyć potworka, który zmaiast porzyciągać userów będzie ich odstraszał.
22 Sty 2015, 11:49
Ja właśnie potrzebowałem właśnie taką stronę wizytówkę zamówić to samemu nie chciałem się w to bawić jakiś CSS czy HTML i po prostu poszukałem na necie w mojej okolicy jakiejś firmy co to robiłby takie strony i wizytówki i właśnie im zleciłem. Samemu jakbym wszystko to ogarnął to by mi też czas minął a jak wiadomo czas to pieniądz.
23 Sty 2015, 09:10
Nie wiem tak wracając do tematu to jak ja zaczynałem tworzyć strony www całkowicie od podstaw to się uczyłem tych podstawowych tagów i trochę CSSa dopiero jak stworzyłem jakąś prostą stronkę zainteresowałem się CMS Drupal a później językiem programowania PHP...