Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

studio graficzne

16 Gru 2018, 01:26

Witam wszystkich! Razem z pracownikami w naszej firmie planujemy urządzić świetną i niepowtarzalną imprezę firmową i z tego powodu poszukujemy sprawdzonego studia graficznego, które pomoże nam zorganizować materiały reklamowe itd. Ktoś coś poleci?

Re: studio graficzne

16 Gru 2018, 03:39

Impreza filmowa i do tego firma serwująca reklamy?? No sorry... co to ma być? Reklamówka waszej firmy? Czy innej? Może działalności, w jakiej się obracacie? No sorry, to nie przejdzie. Impreza urodzinowa to spontan i luz , może trochę muzyki, jakieś efektu wizualne do tego. Tam ma się każdy bawić, a nie cierpieć. A jak chcesz puścić film może jakaś komedia w tle...

06 Lut 2019, 16:54

Grafika to jest wspaniała rzecz. Coraz więcej jest miejsc pracy dla osób, które biegle znają rozmaite progeamy graficzne.

10 Maj 2019, 12:03

Moi drodzy, zamierzam również iść na studia graficzne do Wrocławia, zastanawiam się nad możliwością, dorobienia sobie pieniędzy, nie wiem czy będzie mnie stać na utrzymanie we Wrocku, chcę poszukać pray przez
Kod:
https://grupaprogres.pl/praca-tymczasowa/
. Co sądzicie na ten temat, warto szukać pracy tymczasowej? nie pochodzę z zamożnej rodziny i nie chcę brać pieniędzy od kochanych rodziców. Ilu z was ma ten problem? Zastanwiam się nad praca i studiami zaocznymi by wszystko miało ręce i nogi. Jak sądzicie? :?

10 Maj 2019, 16:22

Ostatnio firmy coraz częściej zatrudniają poprzez pośredników, mój brat studiując jest zatrudniony tymczasowo i ma nadzieje że w końcu będzie zatrudniony bezpośrednio z tym pracodawcą.
Wyślij odpowiedź