Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Style

29 Maj 2006, 17:29

Style w WinXP albo jakieś programy do zmiany styli.
Co proponujecie?
Tylko nie StyleXP bo...parz tu

29 Maj 2006, 17:38

A co dostales bana na google

vistaInspirat
BricoPack
Startdock
i jeszcze jest kilka innych.

Style XP jest ok,tylko jak sie sciaga niewiadomo co i z kad,do tego jeszcze pewnie z crackiem to tak jest.
Mialam 2 wersje style XP i nie bylo zadnych problemow.

29 Maj 2006, 17:41

nie wiem czy z byle kad bo z torenty.org :P
wg mnie bardzo dobra strona torrentowa !

29 Maj 2006, 18:06

banan napisał(a):nie wiem czy z byle kad bo z torenty.org :P
wg mnie bardzo dobra strona torrentowa !

niechce mi sie dyskutowac,ale sciagnoles go... i takie samo miales w kompie,przez co sie tak dzialo? zuzycie CPU,ikony itd ?
Niech sobie bedzie najlepsza strona wedlog ciebie,ale badziew sciagles.
A tak na marginesie jakich zabezpieczen uzywasz i w jaki sposob sobie z tym poradziles ?

pozdrawiam

29 Maj 2006, 19:34

ikonki to od StyleXP ale to użycie CPU to jak mówiłem przez Outposta(pak pokazywał menedżer)
Zabespieczenia: Agnitum Outpost + AVG + Spybot + Ad-Aware (wtedy)
W sumie to (wg mnie) nic mi nie zostało tylko format i tak też zrobiłem
nic mi innego nie przyszło do głowy bo tak: przeglądarki nie działają, explorer nie działa, ciągle użycie CPU ~95%
Gra ładowała sie ze 20 min mimo że ma małe wymagania i zwykle ładuje sie ~10sek.
Kumpli nie było bo byli w szkole a ja potrzebowałem coś na szybko

Teraz po tym formacie to Systemowy Ogniomurek + Spybot + Kaspersky On-line Scanner tak co tydzień

29 Maj 2006, 19:35

ikonki to od StyleXP ale to użycie CPU to jak mówiłem przez Outposta(pak pokazywał menedżer)
Zabespieczenia: Agnitum Outpost + AVG + Spybot + Ad-Aware (wtedy)
W sumie to (wg mnie) nic mi nie zostało tylko format i tak też zrobiłem
nic mi innego nie przyszło do głowy bo tak: przeglądarki nie działają, explorer nie działa, ciągle użycie CPU ~95%
Gra ładowała sie ze 20 min mimo że ma małe wymagania i zwykle ładuje sie ~10sek.
Kumpli nie było bo byli w szkole a ja potrzebowałem coś na szybko

Teraz po tym formacie to Systemowy Ogniomurek + Spybot + Kaspersky On-line Scanner tak co tydzień
Co do tego która strona torrentowa jest lepsza to nie chce reklamować tego bo to nielegal, ale torrenty.org są u mnie w top3

29 Maj 2006, 23:04

Na pw masz linka

pozdrawiam
Wyślij odpowiedź