Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
06 Paź 2007, 14:26
sprawdzajcie muj sposob na rapida. teraz jezeli wam cos nie dziala klkacie na dead link wpisujdecie na nowo kod i musi dzialac
06 Paź 2007, 15:42
No tak jak ktoś ma czas to niech się bawi ja polecam wydać te parę złotych i mamy konto i po sprawie
16 Paź 2007, 09:24
moze by ktos napisał jak dokładni sie sciąga z tej strony
16 Paź 2007, 21:50
daje wam jeszzce jedna wskazowke serwis dziaala tylko zalezy w jakich godzinach wchodzicie. jest czas ze wogole nie dziala ale jest okres ze nikt z niego nie korzysta wiedz dziala napradwe dobrze
17 Paź 2007, 11:41
skrypty i obsługa rapida są rozbudowywane i jeśli masz jakiś sposób na nich to nie na długo - szybko poprawiają błędy a w sumie konto nie jest drogie więc jeśli ściągasz dużo to to nie jest wielki problem co innego jeśli tylko czasem to można poczekać te kilka godzin
Nie oszukujmy bo rapid jest bardzo pomocny i niedobrze by bylo, żeby zakończył dzialalniść
17 Paź 2007, 17:19
Ja nie mogę czy jest jakiś sposób na rapida z tymi co mają stałe ip
17 Paź 2007, 20:31
czytajcie to jest sposob ze zmiane linku . ja z niego korzystam a mam stale ip. wiec mnie zadne czcionki z rapida nie obchodza . moga je zmieniac nawet 100 razy
naprawde jest to jakies rozwiazanie dla tych co maja stałe IP
Ostatnio edytowany przez
daniel17 17 Paź 2007, 20:42, edytowano w sumie 2 razy
17 Paź 2007, 23:08
Mariusz X chyba nie wolno podawać linków do stron z warezami cd-key`ami itp. No ale cóż ten sposób z punktami jest dość dobry ale karkołomny
ps. jaki masz login na darkwarez ja mam S.W.A.T hehe
18 Paź 2007, 16:54
tirex52 napisał(a):Mariusz X chyba nie wolno podawać linków do stron z warezami cd-key`ami itp. No ale cóż ten sposób z punktami jest dość dobry ale karkołomny
ps. jaki masz login na darkwarez ja mam S.W.A.T hehe
Widziałeś coś tam z warez'u? przeciesz to forum, tam niema chyba programów itd a nazwa taka jaka jest -.-