Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

06 Paź 2007, 14:26

sprawdzajcie muj sposob na rapida. teraz jezeli wam cos nie dziala klkacie na dead link wpisujdecie na nowo kod i musi dzialac

06 Paź 2007, 15:42

No tak jak ktoś ma czas to niech się bawi ja polecam wydać te parę złotych i mamy konto i po sprawie

16 Paź 2007, 09:24

moze by ktos napisał jak dokładni sie sciąga z tej strony

16 Paź 2007, 21:50

daje wam jeszzce jedna wskazowke serwis dziaala tylko zalezy w jakich godzinach wchodzicie. jest czas ze wogole nie dziala ale jest okres ze nikt z niego nie korzysta wiedz dziala napradwe dobrze

17 Paź 2007, 11:41

skrypty i obsługa rapida są rozbudowywane i jeśli masz jakiś sposób na nich to nie na długo - szybko poprawiają błędy a w sumie konto nie jest drogie więc jeśli ściągasz dużo to to nie jest wielki problem co innego jeśli tylko czasem to można poczekać te kilka godzin :)
Nie oszukujmy bo rapid jest bardzo pomocny i niedobrze by bylo, żeby zakończył dzialalniść ;)

17 Paź 2007, 17:19

Ja nie mogę czy jest jakiś sposób na rapida z tymi co mają stałe ip

17 Paź 2007, 20:31

czytajcie to jest sposob ze zmiane linku . ja z niego korzystam a mam stale ip. wiec mnie zadne czcionki z rapida nie obchodza . moga je zmieniac nawet 100 razy :grin:

naprawde jest to jakies rozwiazanie dla tych co maja stałe IP
Ostatnio edytowany przez daniel17 17 Paź 2007, 20:42, edytowano w sumie 2 razy

17 Paź 2007, 23:08

Mariusz X chyba nie wolno podawać linków do stron z warezami cd-key`ami itp. No ale cóż ten sposób z punktami jest dość dobry ale karkołomny

ps. jaki masz login na darkwarez ja mam S.W.A.T hehe

18 Paź 2007, 16:54

tirex52 napisał(a):Mariusz X chyba nie wolno podawać linków do stron z warezami cd-key`ami itp. No ale cóż ten sposób z punktami jest dość dobry ale karkołomny

ps. jaki masz login na darkwarez ja mam S.W.A.T hehe
Widziałeś coś tam z warez'u? przeciesz to forum, tam niema chyba programów itd a nazwa taka jaka jest -.-
Wyślij odpowiedź