Tematy związane z telefonią komórkową.
16 Gru 2010, 12:45
Co za dużo to niezdrowo, chociaż na podwójne nikt nigdy nie narzekał

Do czerwca Heyah zapewne nam coś jeszcze zaproponuje, więc też nie ma się co martwić na zapas. Przypuszczam, że kolejnej promocji będzie można spodziewać się nawet wcześniej.
16 Gru 2010, 15:21
Przecież jeszcze nie wpłynęła nam na konta kasa z bieżącego podwójnego, więc nie ma co za bardzo w przyszłość wybiegać, ale jedno jest pewne- znając Heyah to bez bonusów nie zostaniemy, nie ma o co się obawiać- taki czy inny będzie na pewno- ta bynajmniej wynika z poprzednich miesięcy.
19 Gru 2010, 12:29
Podwójne doładowania zaczęły się pojawiać regularnie w Tak Taku. Praktycznie jest pewne, że minimum raz w roku jest taka promocja.
20 Gru 2010, 13:35
Podwójne doładowanie pojawia się 3-4 razy do roku, przynajmniej w Tak-taku. Ewentualnie jedna promocja była zastępowana bonusem potrójnego doładowania z większym bonusem (nawet 500 zł x3), ale za to do wykorzystania wewnątrz sieci Era.
21 Gru 2010, 19:14
W Heyah także są regularnie, można się ich spodziewać przynajmniej dwa razy w roku, a poz animi pojawiają się także inne bonusy, tak jak np. teraz mamy pakiet nielimitowanych rozmów w sieci.
22 Gru 2010, 17:31
Pakiet nielimitowanych rozmów przez 62 dni można aktywować jeszcze przez 9 dni. Usługę można aktywować kodem *100*19#
26 Gru 2010, 15:49
Podsumowując świąteczne bonusy można śmiało stwierdzić, że podwójne w Heyah i Erze było największym z bonusów w prepaidzie, pakiet nielimitowanych rozmów w Heyah też jest niezły, poza tym 100zł za 30zł w Plauy, ale do wykorzystania tylko przez 30 dni, a u pozostałych operatorów żadnych wielkich bonusów nie było.
26 Gru 2010, 21:10
W Tak Taku są też mocne pozycje poza świątecznymi promocjami - w taryfie Tak Tak Hot chociażby Smsy i mmsy za grosze (pakiet 600 eskek za 6 zł), czy Numerki za grosze.
27 Gru 2010, 14:29
Mimo wszystko, przed świętami najbardziej przydatny w moim przypadku okazał się pakiet 1000 minut odjechanej promocji Tak-taka. Dzwoniłem głównie do rodziny z Ery (jak się okazało, kilka osób ma stacjonarne Ery, więc mogłem pogadać dłużej). Innym, pozdrowienia przekazałem smsami ;P
28 Gru 2010, 12:52
W Heyah poza podwójnym doładowaniem także pojawił się także pakiet nielimitowanych rozmów w sieci przez 62 dni za 19 zł- można go wykupić do 30.12, więc poza tym, że podwójne gwarantuje o połowę tańsze rozmowy ze wszystkimi to mamy jeszcze za darmo w sieci, podobnie jak po doładowaniu za 30zł.
29 Gru 2010, 16:15
Już za kilka dni dostaniemy w Heyah jeszcze 100% od grudniowego doładowania. Kasa się przyda, w styczniu i lutym szykuje mi się sporo wyjazdów, więc pewnie będę wisiał stale na telefonie, czy to rozmawiając czy buszując po sieci z moim nowym Androidem. Chociaż ile bym z niego nie korzystał i tak nie uda mi się wykorzystać całej kasy..
30 Gru 2010, 01:13
Jeśli wyjazdy zagraniczne to na szczęście w Heyah nadal jest tani roaming, więc za minutę odbieranego połączenia na terenie UE płaci się 59 groszy, a za wychodzące 99 groszy, więc stan konta zbytnio ucierpieć nie powinien.
02 Sty 2011, 18:26
Heyah prowadzi chyba i w tej kwestii. Nie dość, że tanie rozmowy wychodzące z Polski na Europę i Świat to jeszcze tanie rozmowy roamingowe. W Orange dla przykładu, odebranie rozmowy za granicą to 75groszy/min, a wykonanie połączenia do Strefy 1 (w tym Polski) to aż 1.81/min. Bez porównania jak sądzę.
03 Sty 2011, 11:22
Po świątecznym szale czekam już na bonus z podwójnego doładowania. Teoretycznie, powinien zasilić moje konto Tak-taka nawet jutro
04 Sty 2011, 15:17
Nie no, w Heyah nigdy nie było problemu z przyznawaniem bonusu z podwójnego. Dziś jest 4, więc teoretycznie bonus powinien być już dziś

Niestety telefon zostawiłem wczoraj u znajomych, więc nie wiem jak wygląda stan konta, ale po doładowaniu mam i tak zapas środków, także mogę poczekać nawet do 10go, bo przecież i tak wypłacą