Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

System Mechanic, niedzialajacy trial

02 Mar 2008, 17:12

Witam. Mam problem z programem System Mechanic. Po zainstalowaniu go od razu mam wygasnietego triala. Probowalem wersji Professional i zwyklej, w obu przypadkach to samo. Licze ze pomozecie :)

02 Mar 2008, 17:15

A może już kiedyś wcześniej zainstalowałeś ten program i po prostu wykorzystałeś czas trialu... Czyż nie tak?

02 Mar 2008, 20:57

Instalowalem go kiedys ale triala nie wykorzystalem.

02 Mar 2008, 21:16

No to trudno, jeżeli czas triala minął to już nic nie zrobisz, nawet jeśli przed końcem go odinstalowałeś... Musisz zaopatrzyć się w pełną wersję

03 Mar 2008, 08:35

Ewentualnie wyczyścić rejestr ze wszystkich wpisów związanych z tym programem, ponadto pozbyć się wszystkich folderów i plików :).

Potem możesz spróbować zainstalować program od nowa, a może spróbuj przestawić date w systemie (mi to przy alcohol'u pomaga :)).

Pozdrawiam.

05 Mar 2008, 18:17

Polecam zakup: https://www.vebo.pl/asortyment-sklepu/n ... -komputera

Faktycznie jeżeli już wcześniej miałeś zainstalowany program w wersji Trial to mimo, że go odinstalowałeś czas wersji testowej upłynął.

07 Mar 2008, 18:03

destyny napisał(a): spróbuj przestawić date w systemie (mi to przy alcohol'u pomaga :)).

hehe pomoglo, cofnalem date o rok przed instalacje i niby mialem 0 dni do konca triala a nadal moglem uzywac :) dzieki
Wyślij odpowiedź