Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Sytuacja przed wyborami

13 Sie 2007, 02:03

Obecnie mamy państwo polityczne, co z wiadomych wzgledów mi nie odpowiada. Jeżeli sumiennie obliczyć dokonania rządu to można załamać ręce. Chociażby nasza pozycja w Unii. Niektórzy mawiają, żę Kwas był zbyt uległy, może i mają rację jednak uważam, że to co wyprawiał Kaczyński to było o wiele gorsze. Doszło do tego, że jakakolwiek estyma w stosunku do naszego kraju wyparowała. W końcu jako jedyni blokowalśmy niemalże wszystkie ustawy. Dalej to totalna ignorancja obywateli. Już nie mówie o lekarzach, bo im się należało(tym państwowym, mojej znajomej odmówili przyjecia chorej matki pod pretekstem prostetu, gdyby nie szybka reakcja jej meża i opierpz.enie koniowała, kobieta by pewnie nie żyła. Hmm z drugiej strony pijani lekarze podczas protestu. Chołota). Podam przykład pogoni za bezdomnym. Podam, bo na rozpiske szkoda słów. Kolejny czyn, który zasługuję na potępienie to zatrzymanie kilku osób rozsyłających żarty o kaczorach. Kontynując dochodzimy do ministra edukacji. Pomińmy, że taki człowiek powinien siedzieć w zamknięciu( jako działacz parti nazistowskiej -Młodzieży Wszechpolskiej) to reformy, które próbuje wprowadzić zasługują na całkowitą postponacje. Mundurki. Istny powrót do PRL. Tandetny kicz. Niby to ma zatrzymać przemoc w szkole? Litości, średniointeligentna małpa dobrze wie, że nie szata zdobi człowieka. Przecież dres jak będzie chciał kogoś stłuc to słuczę go czy to w mundurku, czy bez niego. No, ale cóż. Mogłabybyć wspólna ksiażka do historii dla Europy. Nie, nie może być, trzeba postawić weto. Bo przecież Polska historia jest taka piękna. Gówno prawda, rzadko kto wogóle wie kiedy była bitwa pod Grunwaldem, a uważa się za patriote. Ciekawe czemu zawsze pomijamy czarne strony naszej historii w ksiazkach. Nie żeby srać w swoje gniazdo, ale każde państwo ma dobre i złe karty.
Wypowiedzi rządu grzeszą retoryką. Nie ma lwiększego ( o ironio) demagoga od kaczyńskiego i krasomówcy od Leppera. Ile razy obrażali ludz od Zomo, wykształciuchów i innych gówien. Homofobia. No cóż, staram się być tolerancyjny i nie mieć nic do mniejszości seksualnych, dopóki nienaruszają mej wolności. Tutaj jednak przyznam rację rządowi co do blokowania parad. To już zbyt wiele, oni nie wymagają tolerancji tylko akceptacji, a to moim zdaniem za wiele.
Podsumuwując jest to najgorszy rząd w czasie pokomunistycznej Polski. Totalne zero na arenie międzynarodowej, osobistej i społecznej. Jak to mówią zachodnie media (nazywane propgandowym, homoseksualnym, żydowskim lobby), że facet który nie ma żony, konta i prawa jazdy jest nikim w normalnym kraju. U nas jest premierem... Rządy Po idyllą by nie były, ale zdaje mi się, że byłyby lepsze niż to co teraz mamy. Bo za, przeproszeniem gorzej być nie może.
No i temat, o którym nie można zapomnieć. Rydzyk. Redemptoryści. Zgnilizna moralna. A Kaczor liże mu du.pe za przeproszeniem. Wiem, że walka o głosy itp, ale są jakieś granice, które powinny być nie przekraczalne. Jeżeli kaczor woli głosy zamiast honoru rodziny, to jest zerem, zwykłym gównem, który dochodzi do władzy po trupach.

Pozdrawiam
pp3088

13 Sie 2007, 02:35

Odnośnie rydzyka i kaczora to taka prawda... on mu wrzuca na zonie od wiedźm czy jakóś tak a on nic... tylko gada bzdury przed kamerą udzielając wymagających odpowiedzi od tematu.

Gorzej być naprawdę niemoze.... mysle ze najlepiej bylo by wybranie kilku przypadkowych ludzi po maturze do sejmu i już by był sejm lepszy... bo chyba gorzej być niemoze a oni by może coś zdzialali bo obecny sejm tylko się kłócić potrafi... zawsze oglądam wiadomości o 2 w nocy na polsacie2 bo jestem "Nocny Mariusz X" xD i zawsze o'czym jest to o kłutniach w sejmie... wogóle najlepiej dać Kononowicza na prezydenta i by nie było niczego... lepsze nic niż to co jest obecnie.

13 Sie 2007, 21:10

Że też ci sie chciało tyle pisać :D Powiem tak:
Z homoseksualistami, lekarzami i Rydzykiem absolutnie sie z tobą zgadzam.Z innymi mogę mieć mieszane uczucia.Wszyscy tak narzekają na PiS.Ja tam wole ich niż żyd**w(z cenzurą bo nie wiem czy to obraża :D) z PO, komuch*w z SLD(nie powstrzymam się przypomieć że oni się już nakradli), Romka z LPR no i troche Andrzeja z Samoobrony.Inne partie sie nie liczą.Mundurki...dlaczego powrót do PRL-u?Czy w Anglii jest komuna jak chodzą w mundurkach?Mi tam to nie przezkadza bo to tylko jakaś szmata na góre a spodnie jakie chce...więc jak bedą dziewczyny nałożyć miniówy to i tak będą mogły.Mówiąc o żartach na temat Kaczyńskich...Bądź co bądź ale oni są najważniejszymi głowami w państiwe.Wspólna książka do historii...Skąd wiesz czy ten projekt nie uraził by Polaków?Mówili coś że Niemcy chciały choć trochę zatajić prawdę o ich morderstwach w czasie wojen...Co z tego że premier nie ma konta i prawa jazdy???????Bez przesady ludzie, ile osób w kraju tego nie ma???????Tak się z tego śmiejemy a przynjamniej 1/4 też nie ma prawa jazdy.Takie rzeczy o człowieku nie świadczą.Podsumowując:
Każdy każdemu rzuca sobie kłody pod nogi.Każdy rwie się do władzy.Każdy chce sie wzbogacić.Aż mi się śmiać chciało kiedy PiS coś zrobił reszta to krytykowała i mówiła że zrobiłaby to inaczej innego...I tak i tak nie będzie lepiej więc jest mi wszystko jedno oprócz jednej rzeczy-całkowitemu zakazu aborcjii.Według mnie to jest zwykłe morderstwo.
To jest moje zdanie, szanuje to że ktoś ma inne.
Pozdrawiam
Wyślij odpowiedź