Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

27 Kwi 2015, 12:10

Od ponad roku zajmuje się prowadzeniem różnego rodzaju szkoleń. Ostatnio bardzo popularne są szkolenia obejmujące zarządzanie pracą. Wpadłem na pomysł stworzenie portalu, w którym ogłaszaliby się szkoleniowcy oferujący usługi i osoby poszukujące takich szkoleń. Uważacie, że da się zarobić na takim portalu?

27 Kwi 2015, 20:08

Wiesz co, ostatnimi czasy wiele osób szuka szkoleniewcó, wlasciwie od wszytkiego. To jest teraz modne. Myślę, że to bardzo dobry pomysł. Coraz wiecej ludzi ma problem z zarządzenim w pracy, więc może być popyt na takie kursy. Powodzenia.

28 Kwi 2015, 17:37

Myślę, że zwłaszcza teraz taki pomysł to strzał w dziesiątkę. Jest ogromne zapotrzebowanie na wszelkie szkolenia, zwłaszcza te z dziedzin zarządzania, pracy, czasem czy zadaniami. Tylko pomyśl o dobrej reklamie internetowej, bo też jest sporo specjalistów z tych dziedzin. Na pewno na rynku znajdzie się miejsce na kolejną osobę tym zajmującą się.

28 Kwi 2015, 21:16

na pewno da się zarobić na takiej stronie. Nie tylko na reklamach np od googli ale od Twoich potencjalnych klientów szukających różnego rodzaju szkoleń jakie będą oferowanie na stronie. Na pewno pierw będziesz miał problem aby przebić się w gronie innych stron.

03 Lip 2015, 14:40

Na pewno to dobry pomysł ze stworzeniem takiej platformy na której będzie można znaleźć szkolenia. Wielu ludzi chce się kształcić i zdobywać nową wiedzę, ale nie zawsze można pójść na studia. Sam byłbym zainteresowany czymś takim.