Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Szukam dobrego Darmowego Antywirusa

21 Cze 2014, 17:52

Witam

Szukam jakiegoś dobrego darmowego antywirusa. Może ktoś jakiś dobry polecić . Na Windows 8.1

Re: Szuakm dobrego Darmowego Antywirusa

22 Cze 2014, 13:45

Wybór jest spory. Tutaj znajdziesz 10 najciekawszych: https://www.instalki.pl/demonstracje/be ... programow/

23 Cze 2014, 10:08

Avast, Avira, AVG, Panda Cloud. Do wyboru.

23 Cze 2014, 20:39

mati8898 a jaki z tych 4 wymienionych przez ciebie byś najbardziej polecał?

Bo słyszałem że Avira i Panda. Kiepsko działają . tylko nie wiem czy to prawda

23 Cze 2014, 20:44

Najbardziej to Avast bądź AVG. Avast jest co prawda mniej pamięciożerny, ale poza tym jednym faktem postawiłbym pomiędzy tymi dwoma antywirkami znak równości.

03 Lip 2014, 15:51

Zgadzam się z powyższym, AVG i AVAST to programy osiągające zdecydowanie najlepsze wyniki z darmówek, możesz sobie to sprawdzić na przykład w badniach AV-Comparatives (Real World Protection Test).

10 Lip 2014, 07:07

Mam avasta od ponad trzech lat na laptopie (i windowsXP też nie był przeinstalowywany ;-) i żadnych problemów z wirusami nie miałem. Jeżli ktoś myśli że płatne są lepsze to niech kupi sobie ja uważam że nie warto. Trudno żeby rankingi pokazywały bezcelowość zakupu kto by je sponsorował ?
Ostatnio edytowany przez Zenobiusz87, 03 Paź 2014, 10:05, edytowano w sumie 1 raz

Re: Szukam dobrego Darmowego Antywirusa

16 Lip 2014, 10:01

Jak darmowy to oczywiście Avast, jednak znajomy, który trochę więcej posiedział w IT (ma własną firmę) twierdzi, że antywirus jest albo dobry albo darmowy. Ja tam na użytek własny różnicy nie widzę, a Avast poza tym, że irytujący, to dosyć skuteczny jest. ;)
Wyślij odpowiedź