TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Wiesz... nie wiem wogóle o jakie komendy ci chodzi (chyba o komendy GM'a)
a jeżeli chodzi o czary to jest wszystko opisane na ...
i ze głupia gra ... też tak sądzę chociaż w nią gram Nie zalecam zaczynać w nią grac! (chociaż mi sie podoba ale BARDZO UZALEZNIA , mnie nie uzależniła trzeba zachować granice rozsądku)
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Tak poprawdzie to każda mmorpg uzależnia .. Wiem to z własnego doświadczenia bo sam sie uzależniłem od MUONLINE ale na szczęscie udało mi sie uwolnić od tego nałogu
UA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0
Zobacz sobie: Metina 2, Guild Wars, Lineage, (Natwione na rozwijanie bohatera) Panzar, League of Legends (nastawione na szybką akcję)
Wejdź jeszcze na tę stronę tam są przedstawione recenzje dużej ilości gier na przeglądarkę mmomania.pl. Opinie użytkowników na tamtejszym forum powinny być. Lub tutaj mmomania.pl/index.php/darmowe-mmo/mmo-3d