Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Szukam klienta poczty e-mail

24 Sty 2009, 21:04

Szukam prostego i darmowego programu który by automatycznie pobierał i zapisywał wiadomości z mojego konta e-mail na dysku.
najlepiej gdyby był w wersji PL.
mam konto na wp.pl
Ostatnio edytowany przez JEDREK, 24 Sty 2009, 21:32, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Nieodpowiedni temat !

Re: Szukam klienta poczty e-mail

24 Sty 2009, 21:32

Polecam program Mozilla Thunderbird. Ustaw opcje tak aby pobierał na dysk i zostawiał kopię na serwerze. Ja tak skofigurowałem program że wystarczy jedno kliknięcie na klawiaturze i sprawdza mi się poczta (skrót do klawisza multimedialnego na klawiaturze). Możesz ustawić program tak aby automatycznie sprawdzał pocztę co określony czas :D

24 Sty 2009, 22:23

można ustawić ten program żeby uruchamiał się podczas startu systemu? i żeby przy kliknięciu na zakończ, program minimalizował na pasek (po prawej stronie), coś jak GG, Ares czy Skype.

Image

24 Sty 2009, 22:43

Wrzuć skrót do autostartu (w menu start), a do ukrywania http://mozillapl.org/baza_rozszerzen/in ... ze_to_tray

25 Sty 2009, 14:45

jak zainstalować Minimize to Tray, bo ma jakieś dziwne rozszerzenie, plik XPI :?:

Edit:
pokombinowałem i działa :D

25 Sty 2009, 14:55

Odpowiedź znajdziesz na tej stronie. Pod sam koniec jest paragraf "Instalacja dodatku Minimize to Tray".
Wyślij odpowiedź