Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
07 Paź 2006, 19:37
szukam jakiegoś komunikatora ,który posiada możliwoś robienia video konferencji,mam kilku znajomych z kamerkami i fajnie byłoby się widzieć w trakcie rozmowy.byłoby fajnie gdyby mogłby współpracować z tlenem albo gg,bo o skype to raczej mogę zapomnieć.wielkie dzięki za pomoc.
07 Paź 2006, 20:14
Tlen ma Videokonferencje
07 Paź 2006, 20:28
no tak ale na ile osób?mam tlena ale tylko 1 osobę ze znajomych ,która posiada kamerkę w tlenie jakbym miał pewność,że można conajmniej w 4 szt pogadać wideo to resztę jakoś namówię
07 Paź 2006, 20:56
Yahoo!Messenger ma konferencje ale też tylko pomiędzy użytkownikami
MSN Messenger -nie ma
Konnekt -nie ma
ICQ -nie ma
Tlen - to już wiesz
GG -też już wiesz
Spik - też lipa
AQQ- ma videokonferencje
PalTalk Messenger - tylko wersja płatna
07 Paź 2006, 21:23
Akcja! Ogień !! Wybuchy !!! Jedyna w swoim rodzaju - stronka ze Stefanem! A na niej m.in. blog pisany lewą ręką, kultowe filmosy, luksusowe gadżety oraz wiele innych. Zatrzymał wentylator palcem, opatentował majtki z golfem, wbił gwoździa kapciem - co jeszcze potrafi? Zobacz słynnego Stefana z bliska i poznaj to "coś" czego nie mają inni!
http://stefan.interia.pl/
07 Paź 2006, 21:42
Kiedyś do wideokonferencji używałem Yahoo! Messenger - spisywał się bardzo dobrze. Aktualnie korzystam ze Skype i też nie narzekam. Przy szybkim łączu i dobrym sprzęcie obraz jest naprawdę płynny. Nawiązuje wideokonferencje z Finlandią, mają tam niezłe łącza i nadawanie video jest znakomite.
07 Paź 2006, 21:49
hm no tak ale to wszystko działa pomiędzy dwoma użytkownikami.wielka szkoda.może na dniach coś się nowego pojawi?wielkie dzięki wszystkim.
07 Paź 2006, 22:03
paltalk wygląda na ciekawy ale trzeba będzie mocno się w niego wgryźć.dzięki Lucas
08 Paź 2006, 09:39
rumun napisał(a):Kiedyś do wideokonferencji używałem Yahoo! Messenger - spisywał się bardzo dobrze. Aktualnie korzystam ze Skype i też nie narzekam. Przy szybkim łączu i dobrym sprzęcie obraz jest naprawdę płynny. Nawiązuje wideokonferencje z Finlandią, mają tam niezłe łącza i nadawanie video jest znakomite.
Z USA też , nie ma co narzekać (najlepiej jak są pozamykane okna ,wtedy nie ma dziwnego pogłosu-zauważyłam)