Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

szukam komunikatora z videokonferencją

07 Paź 2006, 19:37

szukam jakiegoś komunikatora ,który posiada możliwoś robienia video konferencji,mam kilku znajomych z kamerkami i fajnie byłoby się widzieć w trakcie rozmowy.byłoby fajnie gdyby mogłby współpracować z tlenem albo gg,bo o skype to raczej mogę zapomnieć.wielkie dzięki za pomoc.

07 Paź 2006, 20:14

Tlen ma Videokonferencje :)

07 Paź 2006, 20:28

no tak ale na ile osób?mam tlena ale tylko 1 osobę ze znajomych ,która posiada kamerkę w tlenie jakbym miał pewność,że można conajmniej w 4 szt pogadać wideo to resztę jakoś namówię

07 Paź 2006, 20:56

Yahoo!Messenger ma konferencje ale też tylko pomiędzy użytkownikami
MSN Messenger -nie ma
Konnekt -nie ma
ICQ -nie ma
Tlen - to już wiesz
GG -też już wiesz
Spik - też lipa
AQQ- ma videokonferencje
PalTalk Messenger - tylko wersja płatna
:)

07 Paź 2006, 21:23

Akcja! Ogień !! Wybuchy !!! Jedyna w swoim rodzaju - stronka ze Stefanem! A na niej m.in. blog pisany lewą ręką, kultowe filmosy, luksusowe gadżety oraz wiele innych. Zatrzymał wentylator palcem, opatentował majtki z golfem, wbił gwoździa kapciem - co jeszcze potrafi? Zobacz słynnego Stefana z bliska i poznaj to "coś" czego nie mają inni! :) http://stefan.interia.pl/

07 Paź 2006, 21:42

Kiedyś do wideokonferencji używałem Yahoo! Messenger - spisywał się bardzo dobrze. Aktualnie korzystam ze Skype i też nie narzekam. Przy szybkim łączu i dobrym sprzęcie obraz jest naprawdę płynny. Nawiązuje wideokonferencje z Finlandią, mają tam niezłe łącza i nadawanie video jest znakomite.

07 Paź 2006, 21:49

PalTalk v8.0
Videoconference for free with this subscription-based service.

SightSpeed v3.0
Communicate at the speed of human perception with this videoconferencing service.

[ za: http://www.pcworld.com/downloads/file_d ... 512,00.asp ]

hm?

07 Paź 2006, 21:49

hm no tak ale to wszystko działa pomiędzy dwoma użytkownikami.wielka szkoda.może na dniach coś się nowego pojawi?wielkie dzięki wszystkim.

07 Paź 2006, 22:03

paltalk wygląda na ciekawy ale trzeba będzie mocno się w niego wgryźć.dzięki Lucas

08 Paź 2006, 09:39

08 Paź 2006, 09:41

rumun napisał(a):Kiedyś do wideokonferencji używałem Yahoo! Messenger - spisywał się bardzo dobrze. Aktualnie korzystam ze Skype i też nie narzekam. Przy szybkim łączu i dobrym sprzęcie obraz jest naprawdę płynny. Nawiązuje wideokonferencje z Finlandią, mają tam niezłe łącza i nadawanie video jest znakomite.

Z USA też , nie ma co narzekać (najlepiej jak są pozamykane okna ,wtedy nie ma dziwnego pogłosu-zauważyłam) :wink:
Wyślij odpowiedź