Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Mam pytanko waszym zdaniem jaka firma kom. jest najlepsza?

Nokia
8
53%
Motorola
1
7%
Sagem
2
13%
Simens
4
27%
LG
0
Brak głosów

Razem głosów : 15

Szukam pewnej stromy.

17 Lip 2005, 01:36

Za te dzwonki dość dużo się płaci więc tak sobie pomyślałem że tyle jest różnych stron i czy niema takiej strony gdzie dzwinki mono można było by spisać sobie bo mam kompozytor w noki 3330 i od kolegów moge sobie przepisywać za darmo.
Jest taka stronka gdzie można spisywać sobie dzwonki jeśli ktoś zna taką stronke do niech mi ją poda prosze :!: :!: :?: :?: :wink:

17 Lip 2005, 02:05

Jest taka stronka, jak www.kompozytor.of.pl Po dokonaniu rejestracji i zalogowaniu się możesz komponować swoje dzwonki i zamieszczać je na stronie. Poza tym możesz również spisywać nuty kompozytora, w ten sposób kopiować dzwonek na swój telefon. Minusem stronki jest fakt, że zamieszczone są tam tylko dzwonki użytkowników, a nie melodii na przykład piosenek, itd. Nie wiem, czy dokładnie o to ci chodziło, ale sprawdź. Tutaj natomiast podaję link do strony z darmowymi dzwonkami: http://www.gratisowo.gsm.pl/darmowe_nut ... 5Ba%5D.php Zdecydowanie więcej opcji i większy wybór spośród dzwonków. Dzwonki nie tylko komponowane przez użytkowników, rozmaite melodie, piosenki, itd. Od A do Z. Zachęcam do sprawdzenia tej stronki!! Pozdrawiam!

27 Kwi 2006, 21:58

Jak bym zajrzał tu jakieś 2 miechy temu to mógłbym Ci cały folder tego przesłać... Ale co było, mineło.... ;D
Wyślij odpowiedź