Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Zablokowany temat

Re: Szukam prezentu

22 Lip 2014, 09:30

Cieszymy się,że weszłaś na forum i dodałaś ten link. Marzyliśmy o tym ;-)
Oczywiście Twój wpis wygląda strasznie realnie ;-)

22 Lip 2014, 12:15

@xavi1984
Jest taki magiczny przycisk o nazwie "Raportuj ten post".

28 Lip 2014, 13:11

to chyba nie jest zbyt dobry prezent dla mamy na okrągłe urodziny. może lepiej kupić perfumy, albo zabrać mamę na kolację, czy do kina? możesz też własnoręcznie zrobić tort - na pewno to doceni i będzie zadowolona

03 Sie 2014, 23:55

naqwe2116 napisał(a):to chyba nie jest zbyt dobry prezent dla mamy na okrągłe urodziny. może lepiej kupić perfumy, albo zabrać mamę na kolację, czy do kina? możesz też własnoręcznie zrobić tort - na pewno to doceni i będzie zadowolona

czasami takie prezenty wykonane przez siebie bardziej cieszą niż te kupione i drogie

05 Sie 2014, 19:49

naqwe2116 napisał(a):to chyba nie jest zbyt dobry prezent dla mamy na okrągłe urodziny. może lepiej kupić perfumy, albo zabrać mamę na kolację, czy do kina? możesz też własnoręcznie zrobić tort - na pewno to doceni i będzie zadowolona

fajnym prezentem jest też jakiś karnet do kosmetyczki albo do spa

06 Sie 2014, 23:22

Są specjalne sklepy okazjonalne na kawalerskie, wesela itd, warto tam zajrzeć.

10 Sie 2014, 19:15

sci napisał(a):Są specjalne sklepy okazjonalne na kawalerskie, wesela itd, warto tam zajrzeć.

to prawda ale też bardzo dużo jest tego w sklepach internetowych, takie gadżety są na prawde bardzo fajne na takie okoliczności

17 Sie 2014, 10:46

ale nie lepiej myślisz jakiś wyjątkowy prezent?

19 Sie 2014, 20:44

Jeśli dostałabym na którekolwiek urodziny coś praktycznego, np. toster, mikser czy prodiż, to byłby to najgorszy prezent! Byłoby mi przykro i bardzo trudno nie okazać irytacji!
W takim dniu szczególnie trzeba dać do zrozumienia obdarowywanej osobie, że jest kimś wyjątkowym i dać jej prezent przez nas dobrze przemyślany. I nie chodzi tu o to, żeby zgadnąć co przydałoby się Jubilatce czy Jubilatowi. Prezent nie musi być praktyczny. Ma odpowiadać relacjom, jakie nas wiążą. W ten sposób bez zbędnych słów wyrazimy nasze uczucia.

21 Sie 2014, 17:06

Mojej mamie na czterdzieste urodziny zafundowałam zabieg w SPA. Dawno nie widziałam jej takiej zadowolonej jak wtedy, gdy wróciła z masażu! Właściwie zafundowałam dwa zabiegi - poszłyśmy razem, bo to dobry sposób na spędzenie razem czasu :)

22 Sie 2014, 18:56

ellenevil78 napisał(a):Mojej mamie na czterdzieste urodziny zafundowałam zabieg w SPA. Dawno nie widziałam jej takiej zadowolonej jak wtedy, gdy wróciła z masażu! Właściwie zafundowałam dwa zabiegi - poszłyśmy razem, bo to dobry sposób na spędzenie razem czasu :)

pomysł jest świetny też z niego korzystałam

31 Sie 2014, 13:39

LAURENTYNA98 napisał(a):W kwestii prezentów , wszystko, zależy od naszej inwencji twórczej i pomysłowości ,oraz zasobności naszego portfela oczywiście, jak dla mnie elektronika jest ok dla każdego.

a ja wolę biżuterię :)

02 Wrz 2014, 13:20

Zależy jaka okazja, jak na imieniny to chciałabym dostawać kwiatki (cięte, czy doniczkowe - bez różnicy), słodkości, czekoladki, albo drobne upominki, jakiś kosmetyk. Jak na urodziny to najbardziej biżuterię (złoto :)), misie (im większe tym lepsze), perfumy, czy coś z drobnego agd (kiedyś dostałam blender, raz maszynkę go golenia, raz pilnik automatyczny) lubię także praktyczne prezenty :)

03 Wrz 2014, 22:27

elzza.7 napisał(a):Zależy jaka okazja, jak na imieniny to chciałabym dostawać kwiatki (cięte, czy doniczkowe - bez różnicy), słodkości, czekoladki, albo drobne upominki, jakiś kosmetyk. Jak na urodziny to najbardziej biżuterię (złoto :)), misie (im większe tym lepsze), perfumy, czy coś z drobnego agd (kiedyś dostałam blender, raz maszynkę go golenia, raz pilnik automatyczny) lubię także praktyczne prezenty :)

ja nie cierpię dostawać kwiaty, wolę coś praktycznego co mi się przyda a kwiaty za chwilę wyrzucę

17 Wrz 2014, 20:41

ULTRAHALEY1480 napisał(a):
LAURENTYNA98 napisał(a):jak dla mnie elektronika jest ok dla każdego.

a ja wolę prezenty od serca

A elektronika nie może być od serca? Osobiście bardzo bym się ucieszyła, gdybym dostała na przykład jakiś fajny odtwarzacz mp3, bo jestem uzależniona od muzyki. Najlepsze są takie prezenty, które są zgodne z zainteresowaniami obdarowywanego.
Zablokowany temat