Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Zablokowany temat

Re: Szukam prezentu

15 Paź 2014, 15:19

Jeśli mam być szczery to mnie osobiście elektronika ucieszyłaby najbardziej :D
A na pewno bardziej od różnych głupotek typu: kwiatki czy jakieś figurki.
Ważne aby prezent dopasować do danej osoby.
Fajnym pomysłem może być jakiś oryginalny pendrive. Na przykład ten jest śmieszny:
Kod:
http://www.skapiec.pl/site/cat/25/comp/5209948

Ozdobny dla dziewczyny.
Fajne są jeszcze takie mikro :
Kod:
http://www.skapiec.pl/site/cat/25/comp/4537188

17 Paź 2014, 00:32

To zależy od kogo dostaję prezenty .... jeżeli chodzi o chłopaka to oczywiście najbardziej lubię dostawać biżuterie, siostra natomiast zna mnie bardzo dobrze i zawsze wie co jest mi potrzebne, a najbardziej chciałabym dostawać bony podarunkowe na zakupy :)

27 Lut 2015, 12:56

Na kawalerskie to chyba najlepiej coś smiesznego kupic;)

26 Mar 2015, 10:05

Kwestia podejścia - u nas największe wrażenie robiły zawsze prezent praktyczne, ale związane z przyjemnościami - spa, masaże, baseny itp. Na Prezent Marzeń masz takie pakiety do kupienia na prawdę za śmieszne grosze. Skorzystaj z tego.

04 Lis 2015, 14:26

Szukam właśnie prezentu dla najmłodszego członka rodziny na święta. Dotarłam do strony
Kod:
https://jakiprezent.pl/prezenty/niemowleta,sw-mikolaj-6-12
Jest sporo ciekawych pomysłów na prezenty. A że sama mam hopla na punkcie maskotek, to maskotka obowiązkowo. A teraz muszę jeszcze znaleźć coś praktycznego.

05 Lis 2015, 23:41

Odnoszac sie do postu autora tematu. Tyton nie jest uniwersalnym prezentem. Jezeli znamy kogos dobrze, wiemy, ze pali to mozna pokusic sie o jakies dobre cygaro, mozna nawet kupic jakas fajna tabake i tabakierke. Tak naprawde uniwersalne prezenty sa do bani, najlepsze prezenty sa wtedy kiedy znamy obdarowywanego i trafimy w jego gust, ale tutaj latwo o wpadke, dlatego duzo osob wybiera bezpieczente warianty i prezenty typu alkohol czy czekoladki, ktore zawsze sie przydadza, bo nawet jezeli obdarowany sam nie wykorzysta, to moze podac w prezencie komus dalej. Moim zdaniem najwiekszy sens w dawaniu prezentow polega na tym, ze dajemy komus cos na zakup czego sam by sie nie zdecydowal. Najwieksza frajda jest wtedy kiedy ktos przekona sie do naszego prezentu i mysli sobie: "O kurcze, sam bym nigdy tego nie kupil, a to jest swietne".

10 Lis 2015, 14:32

Na kawalerskie kupcie dla wszystkich jakieś wyróżniające się koszulki :D niech dziewczyny widzą was na mieście z daleka :D My z kumplami zamawialiśmy u kumpla na kawalerskim takie koszulki (akurat lato :D). Było bardzo fajnie :)

12 Lis 2015, 19:47

Fajny zestaw. Podoba mi się.

13 Lis 2015, 11:30

Hej,

Jeżeli chodzi o kawalerskie... najlepiej wiedzieć co lubi "gwiazda" wieczoru ;-) Teraz w modzie jest podarowanie jakiś ciekawych upominków lub coś jajcarskiego. Najbezpieczniejszym rozwiązaniem jest po prostu kupienie rzeczy przydatnej do domu.

15 Sie 2016, 23:41

Akurat elektroniki bym nie wybierał z prostej przyczyny. Jest to prezent kosztowny i zazwyczaj niepotrzebny. Teraz na topie są takie rzeczy jak portfel vintage. Ja bym się bardzo cieszył z takiego prezentu, bo jest po prostu ładny i pożyteczny.

02 Wrz 2016, 18:29

haha super pomysł! dzięki sama skorzystam i podpowiem bratu bo będzie świadkiem ;)

05 Wrz 2016, 14:28

Zależy kto się czym interesuje...

24 Wrz 2016, 19:47

Zależy czym się interesuje... Przecież nikt z nas nie jest taki sam...

11 Paź 2016, 01:04

Jeżeli chodzi o kawalerski/panieński. To miałem klientów, ktorzy zamawiali na prezent fotobudkę. Nie wiem czy słyszeliście, ale jak ktoś ma kase a chce zrobić coś oryginalnego to fajna opcja.
Zablokowany temat