Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
26 Maj 2014, 00:23
Szukam prezentu na kawalerskie
jak myslicie czy taki zesatw
[usunięto] to dobry pomysł?
26 Maj 2014, 11:47
Moim zdaniem to calkiem dobry pomysl.
29 Maj 2014, 12:23
Siema. hehe, dobre zestawy
myślę, ze powinny się spodobać. na kawalerskim to zawsze sprawdzonym motywem jest kobiecy roznegliżowany wizerunek. A jeśli do tego dojdzie prawdziwa pani, to już w ogóle:D
03 Cze 2014, 13:30
Nie wiem jaki macie budżet, ale radzę raczej inwestować w coś ciekawego, emocjonującego, upić się można później -
- Kod:
http://www.superprezenty.pl/lot-paralotnia-nad-gorami-swietokrzyskimi-topparaglidingpl
Jak dla mnie np. dmuchane lale to łeee... nie mówiąc już nic o striptizerkach...
06 Cze 2014, 00:05
Ja dostałem oryginalny prezent - polecam. Kumple zabrali mnie na strzelnicę z ostrą amunicją - bardzo fajne odczucia, spora adrenalina, sport dla prawdziwych facetów, którym nie drżą ręce. Także warto coś niebanalnego
06 Cze 2014, 00:23
A ja ostatnio idę trochę na łatwiznę muszę się przyznać ... nie mam już pomysłu na prezenty więc zazwyczaj kupuję karty podarunkowe do jakiegoś fajnego sklepu, to dobry pomysł ponieważ każdy kupi sobie wtedy co chce
Ostatnio edytowany przez
CELINDA1612, 26 Sie 2014, 16:36, edytowano w sumie 1 raz
10 Cze 2014, 15:16
A moim zdaniem fajnie jest podarować komuś karnet na day spa lub na jakiś masaż, myślę, że z takiego prezentu będzie ucieszona każda kobieta, ale mężczyzna na pewno też ... mężczyźni dbają o siebie w dzisiejszych czasach w wyjątkowy sposób:)
15 Cze 2014, 16:26
Moim zdaniem najlepszym prezentem na wieczór kawalerski jest alkohol, , można dodać do niego jaki zabawny gadżet o zabarwieniu erotycznym , aby przypominał o zbliżającym się ślubie.
21 Cze 2014, 20:23
Żaden alkohol na kawalerski. Przecież tego alkoholu i tak będzie dostatecznie sporo, więc po co dobijać? Żeby ludzie zaczęli wymiotować? Bez sensu. Lepiej zrzućcie się na jakiś skok ze spadochronem czy coś..
25 Cze 2014, 08:57
też uważam, że skok na spadochronie będzie lepszy, może być bungee, ale jakieś gokarty czy inne męskie rozrywki. uchlanie się i całkowity reset to nic nadzwyczajnego, nie ma z tego jakichś szczególnych przeżyć
26 Cze 2014, 00:33
Mo mąż na wieczór kawalerski otrzymał od przyjaciół w prezencie różne gadżety erotyczne, takie do wspólnego wykorzystania oraz wybrali się razem na paintball . Wspomina miło.
Ostatnio edytowany przez
Ultrazdzislaw87, 22 Wrz 2014, 16:06, edytowano w sumie 1 raz
29 Cze 2014, 18:41
Ultrazdzislaw87 napisał(a):Mo mąż na wieczór kawalerski otrzymał od przyjaciół w prezencie różne gadżety erotyczne, takie do wspólnego wykorzystania oraz wybrali się razem na paintball . Wspomina miło.
ja również polecam paintball na takie imprezy
30 Cze 2014, 07:31
Troche głupio by mi było, jakbym dostał od kumpli gadżety erotyczne ;p
Jeszcze bałbym sie, ze bedą chcieli wskoczyć mi do łóżka i pomóc mi zająć się moją ukochaną
30 Cze 2014, 09:06
Może jeszcze takie klimaty -
- Kod:
http://prezentmarzen.com/przejazdzka-ciezarowka-wojskowa-borne-sulinowo/
Jak widzisz wyjątkowe prezenty nie muszą od razu kosztować wielkich pieniędzy!
14 Lip 2014, 10:02
Skorzystam z okazji założonego już tematu poszukiwania prezentu, nie będę zakładała nowego wątku. Szukam prezentu z okazji 40-stych urodzin mamy. Co polecacie? Znalazłam na necie takie leginsy *** mama pracuje w sklepie, więc w legginsach będzie jej wygodnie, a jak wiadomo w sklepie się dużo chodzi, więc jest szansa że pomogłoby to na jej bóle nóg. Myślicie, że może to pomóc? I że ma jakieś właściwości lecznicze itd?
Ostatnio edytowany przez
mateo8898, 22 Lip 2014, 12:15, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Usunięcie linku