TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
słaboo Ja mam tę karte i jest to jedna z najbardziej shitowych możliwych opcji. Chyba znalazłem jeden program który ją obsługiwał i był kiepski, niestety nazwy nie pamiętam
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc
Zaraz wyrzucić. Zainstalowałeś już do niej sterowniki i wypróbowałeś którekolwiek oprogramowanie? Jaką wersję posiadasz: Deluxe, FM, RM, Expert, Global?
Sory! Ale poprostu całkowicie nie znam się na kartach TV!....dostałem ją od kumpla i jest to stara kartya z 2002 roku. Nic jeszcze nie wypróbowałem ...zainstalowałem jakieś sterowniki podane przez kolegę jak wyżej no i dalej nawet nie wiem co mam robić?!
W programie Everest Ultimate, wejdź do komputer->sprzęt->urządzenia fizyczne->sekcja Urządzenia PCI, poszukaj dokładnej nazwy karty.
Dla wersji Winfast 2000 xp EXPERT (ale z innymi kartami nie powinno być problemu): Wejdź na tą stronę klik Zaakceptuj licencję, ściągnij program z sekcji Applications o nazwie WinFast PVR2 Potem go zainstaluj. W razie problemu z konfiguracją daj znać.