Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
08 Lut 2009, 16:01
Siema
Czy ktoś może zna jakiś przyzwoity program do oglądani TV przez internet,najlepiej po polsku?
Z góry dzięki.
Ostatnio edytowany przez
JEDREK, 08 Lut 2009, 16:08, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Zmiana nazwy tematu
08 Lut 2009, 18:10
Programy tego typu znajdziesz m.in
tutaj. Zwróć uwagę na
IPLA oraz
Free Internet TV.
08 Lut 2009, 21:46
Sopcast (służy bardziej do oglądania meczy, ale inne kanały też chyba są)
no i oczywiście strona
iTVP, oglądałem tu Igrzyska Olimpijskie, mecze których nie transmitowali na rzywo w telewizji
11 Lut 2009, 13:53
a może znacie jakiś program do oglądania meczy przez internet?
Sopcast odpada, już go mam, mecze nie działają, raz mi się udało obejrzeć.
Próbowalem też na:
http://www.kuszotv.pl/i
http://www.justin.tv/nie wszystkie mecze działają, udaje mi się zobaczyć tylko drużyn ze słabszych europejskich lig, ominął mnie Manchester - Chelsea, Real - Barcelona, niedługo będzie Inter Mediolan - AC Milan, zależy mi rzeby to obejrzeć.
11 Lut 2009, 17:05
"kuszotv" to dobra witryna, ale nie zawsze jest to co chcemy aby tam się znalazło. Ja na szczęście zawsze znajduję.
11 Lut 2009, 19:52
bardzo mi zależy żeby obejrzeć mecz Inter - Milan, nie wiesz gdzie będzie transmitowany w internecie, na jakiej stronie może być?
niestety nie mam satelity, na Canal+ sport pewnie będzie.
11 Lut 2009, 23:48
Mogę ci dać namiary 5 minut przed rozpoczęciem gwizdka na pm, wcześniej nie da rady.
12 Lut 2009, 11:27
no jasne, jeśli możesz.
dziękuję
EDIT:
po długich poszukiwaniach znalazłem sobie miejsce, będę stacjonował przed telewizorem u kolegi, nie wiedziałem że ma Canal+.
EDIT 2:
mam problem z programem IPLA, na początku ładnie wszystko działało, ale teraz podczas oglądania filmu, strasznie się przycina, tak jakby film bardzo wolno się ładował.
mam łącze 100 Mb/s, jest to radiówka. ale szybkość chyba nie ma znaczenia bo wcześniej wszystko ładnie chodziło.
teraz nawet po uruchomieniu programu nie może się połączyć z internetem, muszę go kilka razy restartować (program).
regularnie czyszczę system Avastem, no i usuwam śmieci CCleanerem.
dodam że podczas oglądania wyłączam wszystkie programy które mogłyby zapychać łącze czyli Skype, Mozilla Thunderbird no i oczywiście przeglądarkę internetową, wogle zamykam wszystkie programy z wyjątkiem Gadu-Gadu, chociaż myśle że GG aż tak łącza nie zapycha.
macie jakiś pomysł?