TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

szukam programu do robienia stronek

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

szukam programu do robienia stronek

Postprzez kuba88 » 07 Wrz 2005, 21:25

PostUA:

szukam programu do robienia stronek, ma ktos jakis do polecenia???
robilem na front page, ale to jest kijowy programik, szukam czegos lepszego:D:D:D

jak mozna to opiszcie krotko ten program ktory polecacie i jak mozna go znalesc i czy jest po polsku:D:D:D

z gory dzieki:D:D:D
Awatar użytkownika
kuba88
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Wrz 2005, 13:03

Postprzez hrydziu » 07 Wrz 2005, 22:33

PostUA:

Jesli szukasz prostego jakiegos to moze prost produkt typu Pitpad. Cos jak notatnik tylko ma jeszcze inne fajne funkcji jak kolorowanie skladni, konwersja polskich znakow

Z darmowych polecam Website Pro, a z platnych Pajaczka.
Zalety to oba po polsku, kolorowanie skladni, duzo przydatnych narzedzi i wiele innych ktorych jeszcze nie umiem wykorzystac :P
Pajaczka znajdziesz w p2p a website mozna sciagnac ze strony producenta i chyba tez na instalkach jest
Ostatnio edytowany przez hrydziu, 07 Wrz 2005, 22:36, edytowano w sumie 1 raz
O żesz ku**a jego w d**ę pie*****na sku****ska mać - powiedział bosman, po czym zaklął szpetnie...
Awatar użytkownika
hrydziu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Maj 2004, 21:38

Postprzez glizdu » 09 Wrz 2005, 20:56

PostUA:

Polecam Zajączka jest bezpłatny. Ja osobiście stronki robie w notatniku, ale zajączek jest spoko.

Kliknij na link poniżej.
glizdu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Cze 2005, 10:43

Postprzez Mac » 09 Wrz 2005, 21:01

PostUA:

ja uzywam frontpage starczy a graficzki w photoshopie. Nie wiem czemu robić strony w notatniku zmudna strasznie procedura zapisz potem ogladaj jak to wygląda męcz sie zeby wygladało jak chcesz zamiast zrobic wszystko ładnie graficznie.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez glizdu » 09 Wrz 2005, 21:06

PostUA:

Powiem ci tak, że jeśli umiesz dobrze język HTML to nie ma znaczenia w czym robisz stronke nawet mozesz w Wordzie. No ale coprawda to prawda, że lepiej korzystać z programów, które są stworzone do tego typu zadań.

Kliknij na link poniżej.
glizdu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Cze 2005, 10:43

Postprzez kuba88 » 11 Wrz 2005, 18:04

PostUA:

oki dzieki ale chodzilo mi raczej program w ktorym nie trzeba znac HTML'u:D:D:D
Awatar użytkownika
kuba88
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Wrz 2005, 13:03

Re: szukam programu do robienia stronek

Postprzez lowca_pedofili_Z_wrocka » 12 Wrz 2005, 07:46

PostUA:

kuba88 napisał(a):szukam programu do robienia stronek, ma ktos jakis do polecenia???
robilem na front page, ale to jest kijowy programik, szukam czegos lepszego:D:D:D

jak mozna to opiszcie krotko ten program ktory polecacie i jak mozna go znalesc i czy jest po polsku:D:D:D

z gory dzieki:D:D:D

Oj kuba wkleiles zdjecie pokazujace palca, a prosisz o pomoc, ja bym ci nie pomugl, jak bys mi palca pokazal, pozdrawiam,
Powiem tak, mozesz robic stronki uzywajac Worda, notatnika, oraz pajaczka, ale to proste programy, wez odpal sobie przegladarke, i wpisz tak programy do robienia stron a na pewno znajdziesz jakas aplikacje z ktorej bedziesz zadowolony. pozdrwawiam :P :P :P :P :P :P
Krzysiek_lowca_netowych_pedofili_z Wrocka
lowca_pedofili_Z_wrocka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Wrz 2005, 07:39
Miejscowość: Wrocław

Postprzez kuba88 » 21 Wrz 2005, 09:44

PostUA:

lowca_pedofili_Z_wrocka

juz nie mam tego zdjecia:D:D:D
Awatar użytkownika
kuba88