Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

szukam programu

22 Wrz 2006, 16:19

witam!..poszukuje programu podobnego do jedenej z aplikacji z motorola phone tols..tam mozna było kozystac z aplikacji :studio melodi" i tam jakos to sie tak robiło ze plik mp3 który zajmował np. 5 mb potem zajmował 1 mb...czyli chodzi mi o program za pomoca którego mógłbym zmniejszyc wielkosc pliku..mam nokie 6280..pzdr :D :wink: ..mam nadzieje ze cos zrozumieliscie z tego co tam napisałem

22 Wrz 2006, 17:08

Mp3 To ringtone gold

22 Wrz 2006, 19:30

to raczej nie to..mi chodzi o to zeby np. 5mb pisenka zajmowała np. 1 mb...tak sie działo w mobile phone tools

22 Wrz 2006, 21:10

Moge Ci na maila wysłać program tego typu, ale zmniejsza on format wav.

Mozesz sobie konwertowac na wav, zmniejszac i na telefon...

22 Wrz 2006, 22:28

dareqJG napisał(a):to raczej nie to..mi chodzi o to zeby np. 5mb pisenka zajmowała np. 1 mb...tak sie działo w mobile phone tools

z tego programu co ci podałem, z dobrymi ustawieniami nawet ponizej 1MB zrobisz z 6 :)

z domyślnymi spokojnie 1MB bedzie mialo

23 Wrz 2006, 05:45

http://www.instalki.pl/programy/downloa ... dition.php

Przy zapisywaniu wybierz jakość najlepiej najmniejszą ale taką żeby jakościowo była względna.

23 Wrz 2006, 20:27

LucaS to moze bys podał te dobre ustawienie i jak bys mógł to krok po kroku napisał co i jak bo to nie po polsku jest a spolszczenia nie moge znleźć..z góry dziekuje :D :D

23 Wrz 2006, 21:07

1. pierwsze co znajdz do tego seriala.
2. potem w prawym gornym rogu pisze cos w stylu "BIGmp3 to small..." albo jakos tak, na pewno "BIG mp3"
3. Tam bierzesz bodajze "ADD" i dodajesz mp3 do zmienienia
4. na dole w okienku wpisujesz lokalizacje gdzie ma sie zapisac nowe mp3
5. bierzesz gdzies obok 'Convert' albo cos w tym stylu

nie wiem dokladnie jak sie nazywja te przyciski, bo nie uzywam juz tego programu

pzdr.

24 Wrz 2006, 14:22

wielkie dzieki...pozdrawiam i dziekuje :wink:
Wyślij odpowiedź