TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Otóż pożyczyłem od kumpla kabel USB Irda taki jak tu http://allegro.pl/item142278792_mini_po ... f_620.html aby zgrać sobie dzwonki do komórki (SE K300i) i nie moge ponieważ gdy wpinam kabel do USB to mi się wyświetla kreator znajdowania nowego sprzętu i szuka sterowników których niestety nie posiadam. Czy ktoś wie może gdzie znajde takie sterowniki ?
rafaleczek napisał(a):jaki system ? xp nie potrzebuje sterownikow !
Tak mam XP i kumpel też mi mówił że sterwoniki do XP są nie potrzebne lecz gdy wpinam kabel to jest kreator dodawania nowego sprzętu i woła sterowniki.
Dokładnie mam tak samo , windows sam instaluje idre i nic nie muszę wiecej robić żadnych dodatkowych sterowników ani nic... i chodzi jak marzenie (o ile idra ze swoją prędkością może być marzeniem ) .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
ja mam taki problem gdy podlaczam irde to mi sie wlacza kreator znajdowania to wsadzam plytke ze sterownikami i jak instaluje to mi wyskakuje blad ze mam za nowego ''Windowsa'' a mam ''Windowsa XP Professional'' i dalej sie niechce sie instalowac i co zrobic pomuzcie!!