Może ktoś mi doradzić w wyborze tabletu? Sprawa jest tego typu, że tablet ten mam mi służyć do pracy-często jestem w podróż, w trakcie której muszę być na bieżąco, tzn odpisywać na maile, kontaktować się z klientami, sprawdzać sprawozdania, itd. idealny w tej sytuacji wydaje się być laptop, ale mam już jeden i nie chce kupować drugiego, małego, żeby tylko go wozić ze sobą, skoro te same funkcje może spełnić tablet, tym bardziej, że jest on o wiele tańszy o takiego netbooka. Pozostaje jedynie kwestia wyboru konkretnego modelu, czy możecie polecić, któryś z tych
http://www.mediamarkt.pl/komputery-i-tablety_laptopy-i-netbooki to na czym mi zależy, to przede wszytkim, żeby działał płynnie i nie wieszał się. Zdarza się, że spotykam się z klientami i przedstawiam im różne statystyki, wyliczenia itp., a nie wyobrażam sobie, żeby w takim momencie tablet zaczął się wieszać, bo chcąc nie chcąc wystawiam wizytówkę sprzedawanej przeze mnie usłudze. Na co zatem zwracać uwagę? Wiem, że nie chodzi tylko o samą pamięć RAM, czy procesor, bo ważne jest też zoptymalizowanie softa. No właśnie, i tutaj moja wiedza się kończy, czy zatem możecie polecić model, który spełniałby powyższe kryteria? Aha, cena jąką chce przeznaczyć na ten zakup, to max 1200 zł.