Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Tak się jeździ w Żaganiu :D Może to któryś z Adminów ;D

16 Mar 2008, 19:21

Siemka, spotkałem całkiem interesujący filmik :D

A jako, że Jeden z adminów mieszka w Żaganiu (przynajmniej ma tam sklep) mam pewne przepuszczenia, że to może być ktos z naszego forum :D

a tutaj filmik:

http://pl.youtube.com/watch?v=4Replc3jFa4

;) Koleś jest niezły

16 Mar 2008, 21:32

Po prostu żal jeśli kierowca z autobusu by za hamował (nagle)to ten człowiek by spadł na ziemię i został by wciągnięty pod koło i była by miazga :/ z człowieka

16 Mar 2008, 21:58

Dawid255151 napisał(a):Po prostu żal jeśli kierowca z autobusu by za hamował (nagle)to ten człowiek by spadł na ziemię i został by wciągnięty pod koło i była by miazga :/ z człowieka

Jakby autobus zahamował to raczej "wepchnęło" by go w tył autobusu, ale spaść nie powinien [prawa fizyki] ;)

Przynajmniej kanarów się nie musi obawiać :P

16 Mar 2008, 22:26

Dawid255151 napisał(a):Po prostu żal jeśli kierowca z autobusu by za hamował (nagle)to ten człowiek by spadł na ziemię i został by wciągnięty pod koło i była by miazga :/ z człowieka

Może jakby autobus jechał do tyłu to by wpadł... jak jechał do przodu to najwyżej mógł spaść.

Ale czub niezły, widać na bilecik nie miał :), wprawiony chłopak widać od lat musi tak podróżować :D.

16 Mar 2008, 23:09

Autobus jechał ok 60km/h to jak by ten koleś upadł na ziemie to połamał by się i jeszcze jak auto by w niego wjechało to chyba była by dla tego kolesia już kaplica.

16 Mar 2008, 23:12

musze kiedyś tak spróbować u mnie w miescie......

niezły czub :D

16 Mar 2008, 23:20

Ale agent z goscia :506: szkoda takich ludzi 8)

16 Mar 2008, 23:57

Za drogie bilety:D A nie jechał w autobusie wiec nie musiał płacić :D
Mój kolega tak pociągiem jechał.

17 Mar 2008, 12:24

Acoanic i nazywal sie Tommy Lee Jones? :) a taki zarcik. Mi sie zdaje ze za duzo filmow sensacyjnych sie naogladal :)

17 Mar 2008, 15:06

No ale codziennośc i monotonność moze nudzic mnie nudzi nieraz cos z kumplami sie poodwala ja sie temu gostkowi nie dziwie :)
8) Pewnie załorzył sie z kumplami o coś ^^ :lol:

18 Mar 2008, 17:21

dobry patent - trzeba kiedys sprobowac :P :D

18 Mar 2008, 18:07

Tomhep1990 napisał(a):dobry patent - trzeba kiedys sprobowac :P :D

I od razu wez na plecy trumnę :D

18 Mar 2008, 20:10

LucaS napisał(a):musze kiedyś tak spróbować u mnie w miescie......

niezły czub :D
To Pewnie Mirahz :PP

19 Mar 2008, 14:34

Ten filmik nakręcił mój kolega, który pracuje w PKS-ie :D Filmik pokazał w pracy, szefostwo kazało mu iść na policje i złożyć doniesienie i przestępstwie :D

19 Mar 2008, 15:10

Dobry kolo co :D Nie ma to jak zaoszczędzić na bilecie :)
Dodam, że koleś jechał z Żagania do Żar więc około 10KM :shock:
Acha i jeszcze jedno nie przypominam sobie żebym to był ja :grin: (odnośnie teorii że to jeden z adminów :wink: )
Wyślij odpowiedź