Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
21 Lip 2015, 18:57
Dokładnie. Nie ma co się przejmowac co będzie za kilkadziesiąt lat. mam tatuaże bo mi się podobaja i to sie teraz liczy
27 Lip 2015, 06:25
Ja również jestem tego samego zdania, wielu moich znajomych ma tatuaże.
04 Wrz 2015, 12:17
Jednak jak ktos starszy idzie wydziarany to sie zwraca uwage lecz to sie zmieni boi mlodzi sa teraz czesto podziarani a mlodzi kiedys sie zestarzeja
27 Wrz 2015, 19:32
Wiek nie ma znaczenia. Tatuaż można zrobić w bardzo młodym wieku i żałować. W starszym? Wątpię.
01 Paź 2015, 16:12
Ostatnio kolegi ojciec sobie dziarę zrobił na 60 urodziny, twierdził, że zawsze było to jego marzeniem, jednakże dopiero teraz zebrał się na odwagę. Jak widać wiek nie ma znaczenia, człowiek ma tyle na ile się czuje.
19 Paź 2015, 22:00
Ja sobie zrobię dziarkę przechodząc na emeryturę, ale taką wyjechaną
28 Gru 2015, 11:22
Kwestia przyzwyczajenia. Na starość ogólnie nie jesteśmy najpiękniejsi
. Obecnie wielu młodych ludzi ma tatuaże wiec na starosc to bedzie norma
..ich starośc i moja
28 Gru 2015, 19:25
U nas w Europie, a zwłaszcza tej wschodnie, tatuaż zwykle nie budzi dobrych skojarzeń. Jednak w USA mam wrażenie, że co druga osoba ma coś wytatuowane i nikt nie uważa, że jest to czymś złym. Starszych osób też wiele widziałem z tatuażem.
08 Cze 2016, 09:19
mi sie podoba na boku, wręcz na biodrze, ale obawiam się że skóra w tym miejscy narażona jest na działanie rożnych czynników i że tatuaż brzydko się zniekształci
25 Wrz 2016, 10:32
Pytanie gdzie chcesz zrobić? Zawsze to pamiątka,nie traktowałbym tego jako zły wygląd na starość.
28 Wrz 2016, 14:50
Dla mnie tatuaż, to czysta głupota. A wracając do Twojego pytania, widziałem ostatnio takiego 60-cio latka (chyba marynarza) i powiem ci, że jego tatuaże, a miał ich kilka wyglądały okropnie. Porozciągane, wyblakłe itp. DLatego ja nigdy tatuażu sobie nie zrobię bo wiem, że kiedyś bardzo bym tego żałował.
03 Paź 2016, 10:55
Powiem od razu, że ja tatuaża nie mam i raczej na 100% sobie nie zrobię. Ale jak już ktoś bardzo chce go mieć, to proponuje miejsce, w którym mało kto go będzie widział. Bo nawet jak teraz będzie on super, to za jakiś czas kolory zbledną, a i tatuaż na starej skórze fajnie nie wygląda. Więc chyba lepiej sobie to odpuścić.
07 Paź 2016, 11:38
Ja mam tatuaż i co ma być to będzie. Jeżeli sie przejmujesz, że będziesz w nim źle wyglądać na starość to lepiej go nie rób. A usuwanie jest ponoć bardzo bolesne i długotrwałe. nie mówiąc o kosztach
01 Gru 2016, 21:15
E tam, myśl pozytywnie i rób dziarę, przecież wcale nie jest powiedziane, że dożyjesz starości
21 Gru 2016, 17:36
Czemu nie, tatuaż to dobra opcja, sam zrobiłem sobie już dwa po pięćdziesiątce !