Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Re: Tatuaż na starość?

03 Sty 2017, 17:41

Witam, mi sie zdaje ze starsze osoby z tatuazami wcale zle nie wygladaja- wrecz przeciwnie sa oryginalni

19 Sty 2017, 16:21

Tyle, że to troche dziwny pomysł mimo wszystko :P

27 Sty 2017, 10:21

byle nie na czole, to wszystko bedzie ok :)

28 Sty 2017, 12:59

to zależy jaki ten tatuaż, jeżeli stosowny to cczemu nie :)

30 Sty 2017, 11:56

Wychodzę z zalozenia że życie jest tylko jedno więc też mam kilka

10 Sie 2017, 15:20

poczytaj sobie badania tatuaż a praca na blogu [strona nie jest już dostępna] dziewczyna świetnie pisze o tatuażach

14 Wrz 2017, 14:13

teraz mi się podoba, ale na starość... hm... podjęłabym się chyba usunięcia ;)

03 Paź 2017, 19:23

Ja nie sądze, że by to było coś złego...

04 Paź 2017, 10:14

A wytatuowane stare matki są ok? ;) Wiadomo, tatuaż może się podobać lub nie, ale o gustach się nie dyskutuje. Jeśli boisz się wyglądu tatuaży na starość, to faktycznie najlepiej umieścić go w mało widocznym miejscu na ciele. Ja mam tatuaż na żebrach i większość osób nie ma pojęcia o jego istnieniu, chyba, że pokarzę się w bikini latem na plaży lub na basenie. Jeśli myślisz o usunięciu dziary jeszcze przed jej zrobieniem, to może jednak odpuść. Usunąć zawsze można, ale to o wiele trudniejsze niż zrobienie tatuażu i bardziej kosztowne.

07 Paź 2017, 07:53

Czy to ma sens?

12 Paź 2017, 13:40

Według mnie dużo osób żałuje tatuażów na starość a nie je wykonuje. Aczkolwiek wszystko zależy od człowieka. Osobiście wiem że tatuaże niesamowicie wciągają... Zrobisz jeden chcesz kolejny !

20 Paź 2017, 07:41

Tatuaże mają swój urok ;)

20 Paź 2017, 16:45

Według mnie dlaczego nie, uwielbiam tatuaże. I racje kto zrobi jeden chce odrazu drugi.. !

21 Paź 2017, 16:15

fajnie to bedzie wygladalo :D

09 Gru 2017, 12:21

Moim zdaniem im człowiek starszy tym bardziej skóra przestaje być jędrna i marszczy się przez co i tatuaż traci np kształt. Jak jest w niewidocznym miejscu to pół biedy, ale niektórzy mają na szyi czy w okolicach twarzy. W tedy myślę może tylko pomóc tylko specjalista od medycyny estetycznej [Link został usunięty] Ja bym poszukała gabinetu jak najbliżej swojego miejsca zamieszkania i udała się chociaż po poradę. Na pewno są sposoby by tatuaż i w późnym wieku prezentował się elegancko.
Wyślij odpowiedź