Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Telefon dla mamy

26 Lip 2013, 23:33

Siemka niedawno mama poprosiła mnie abym dla niej znalazł jak najlepszy i jak najtańszy telefon , noi szukałem i coś tam znalazłem i chce sie dowiedziec od was który z nich jest najlepszy i najdłuzej pochodzi , (jak najlepszy aparat). Chce abyście mi je uporządkowali od najlepszego do najgorszego dziekuje z góry.
1. sony ericsson xperia x10
2. sony ericsson xperia neo
3. sony ericsson xperia arc s lt8i gloss
4. sony ericsson xperia arc s
5. nokia lumia 520
6. nokia lumia 610
7.nokia lumia 620
8. nokia lumia 710
Prosze o uporzadkowanie je od najlepszego do najgorszego.
Jak macie jakieś swoje propozycje cos w tych cenach to prosze również pisac

Re: Telefon dla mamy

29 Lip 2013, 17:30

Dla osoby mało kumatej wybrałbym coś z Windows Phone bo ten system jest prosty, czytelny i zrozumiały. Możesz śmiało zainwestować w którąś z Lumii.

13 Gru 2013, 13:08

Ocenię tylko te z którymi miałam bezpośrednio do czynienia - sony ericsson xperia arc s. Miałam przez jakiś czas i w sumie nie narzekałam. Łatwy w obsłudze i wygodny. Zmieniłam tylko dlatego, że kupiłam inną xperię. Natomiast nokie lumie 710 ma moja znajoma i również chwali. więc to są moje dwa typy :D

16 Gru 2013, 00:12

Ja polecam Xperie Arc s

18 Cze 2014, 12:27

No właśnie ja ostatnio mam ten sam problem. Chciałabym kupić mamie jakiegoś fajnego smartfona na jej urodziny i przekonać ją,ze korzystnie z niego jest wygodniejsze niż z tradycyjnego telefonu ;)
Szukam jakiegoś prostego modelu, mam na oku Samsung Galaxy Ace:
Kod:
http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/4511212
- myślicie, że będzie dobrze sprawował swoją rolę?

18 Cze 2014, 16:54

Możesz też zainteresować się zwykłym telefonem typu Nokia 301
Wideo (hands-on) http://www.youtube.com/watch?v=eFen4hZg9tQ

26 Cze 2014, 13:42

Nie chcę zakładać nowego tematu, dlatego pytam tuta. Chodzi o telefon dla starszej osoby (moja babcia). Warunki które musi spełnić to dobrze widoczne klawisze, długo trzymająca bateria i był ekstremalnie prosty w obsłudze. Zastanawiałem się nad modelami:
myPhone 1062 Talk+
myPhone1065
Jeżeli chodzi o ten ostatni to czytam opinię na link i sam nie wiem. Czy ktoś z was spotkał się z tego typu sprzetem
Wyślij odpowiedź