Tematy związane z telefonią komórkową.
Zablokowany temat

Re: Telefon od operatora bez abonamentu

11 Sie 2010, 13:48

Tez fakt, mi jeszcze zostało siedem miesięcy- ciekawe co ciekawego mi zaproponują.

17 Sie 2010, 10:50

Ja, z racji swojego oepratora, zainteresowałabym się raczej ofertą TTF. Czaiłam się jakiś czas temu już na Avilkę z gps'em, ale uznałam, ze w zasadzie nie jest mi to aż tak potrzebne. Chociaż oferta jest bardzo dobra i cały czas mnie kusi. Utrzymanie zobowiązania to zalewie 17 zł miesięcznie, przez kumulowanie się terminów aktywności konta można spokoj nie doładować masowo na podwójnym i i tak zbliżać się do jego końca. Cały czas walczę ze sobą ;)

20 Sie 2010, 10:48

Avila z GMS kosztuje 199 złotych - za nowy taki telefon nawet na Allegro trzeba zapłacić -2,3 razy więcej, tak więc inwestycja w pełni się zwraca. Dla mnie Tak-tak Fon jest dobrą opcją na przyszłość. Na razie pozostaję przy Tak-taku.

23 Sie 2010, 11:53

Chyba z GPS :D TTF jest świetną opcją ze względu na wybór przede wszystkim i wolność w sposobie doładowywania konta - można doładowywać kiedy się chce, a wszystko i tak schodzi ładnie na poczet zamknięcia zobowiązania.

23 Sie 2010, 15:02

Jodie napisał(a):Ja, z racji swojego oepratora, zainteresowałabym się raczej ofertą TTF. Czaiłam się jakiś czas temu już na Avilkę z gps'em, ale uznałam, ze w zasadzie nie jest mi to aż tak potrzebne. Chociaż oferta jest bardzo dobra i cały czas mnie kusi. Utrzymanie zobowiązania to zalewie 17 zł miesięcznie, przez kumulowanie się terminów aktywności konta można spokoj nie doładować masowo na podwójnym i i tak zbliżać się do jego końca. Cały czas walczę ze sobą ;)

W tej Avili,przy korzystaniu z GPSa trzeba dodatkowo płacić za transmisję danych, więc dobrze, że do TTFona wprowadzili też pakiet internetu bez limitu danych. W TTFonie jest zresztą wiele smartfonów, więc wprowadzenie BC Max do oferty to był strzał w dziesiątkę. Wcześniej był chyba tylko pakiet 5MB za 5 zł.

30 Sie 2010, 12:18

Podobnie zresztą jak w Tak-taku - tam też tylko 5 MB za 5 zł. Potem rewolucja - 9 zł za 30 dni bez limitu danych. Pakiet kończy się jutro, więc czekamy na jakiś ruch ze strony Ery.

06 Wrz 2010, 10:38

Gatta, to nie są jakieś wielkie transfery, to jest gps wspomagani internetem tylko. Naściąga map, ustali położenie i dalej już jedzie tylko na samym sygnale gps. Ale fakt - internet przedłużony jest to zdecydowanie dobra informacja.

10 Wrz 2010, 03:35

A przu uzywaniu GPSa nie trzeba sie za kazdym razem laczyc z internetem?

15 Wrz 2010, 22:30

Przy uruchamianiu na pewien moment pewnie tak, ale raczej nie jest to jakieś wielkie obciążenie. Nie korzystałam nigdy, wiem tyle ile słyszałam. Przy pakiecie blueconnect max nie powinno to sprawiać większych problemów.

18 Wrz 2010, 13:09

Przy pakiecie internetowym w Erze rzeczywiście nie powinno to kosztować wiele,podobnie jak w Heyah, gdzie 100kb kosztuje 2 gr.

20 Wrz 2010, 14:04

Pakiet BC max w TT będzie idealny na tego typu urzędzenie. W TTF można wziąć Avilę z GPS'em po całkiem przyzwoitej stawce i na fajnych warunkach i nie przejmowac się tym, że dobija się czasami do neta.nawet jak pakiet się skonczy to nie będzie pobierać danych po standardowych stawkach, więc niespodzianek nie ma.

04 Paź 2010, 13:41

W Tak-tak Fonie aktualnie przy przedłużeniu umowy dają 100 zł bonusu na wszystkie usługi ;-)
Dodatkowo wprowadzili do oferty Iphone 4.

06 Paź 2010, 12:45

A umowa na jak długo okres wtedy?

07 Paź 2010, 15:42

Wtedy, czyli kiedy :) iPhone dostępny jest w wariancie 2 i 3-letnim, ale chyba nie do końca o to Ci chodzi...

10 Paź 2010, 10:35

Tak, chodziło mi o minimalny okres obowiązywania umowy. Rozumiem, że to 2 lata, tak?
Zablokowany temat