Tematy związane z telefonią komórkową.
Zablokowany temat

Re: Telefon od operatora bez abonamentu

15 Mar 2011, 09:56

To faktycznie dodatkowy atut, że to ja decyduje czy przerwać deklarację czy nie. Ostatnio doszły do oferty Heyah pakiety smsów i darmowych rozmów w sieci, także coraz większy mętlik mam w głowie :P

24 Mar 2011, 23:28

No doładujesz sobie za 30zł, masz darmowe rozmowy w sieci, 1000 smsów do wszystkich sieci za 9,08 zł, pakiet internetowy kolejne 9,08zł i zpstaje 10 zł na pozostałe usługi.

31 Mar 2011, 10:20

Te 10 złotych przeznaczam zazwyczaj na rozmowy do Anglii. Płacę 59gr/min co daje mi jakieś 20 minut gadania poza kraj, a w innych sieciach max 7 minut. Jest wyraźna różnica :)

31 Mar 2011, 19:04

No jest, żaden inny operator póki co nie zaoferował podobnej obniżki cen na połączenia zagraniczne i roaming. Z raportu UKE wynika, że obniżki cen roamingowych u wszystkich operatorów z wyjątkiem Heyah wynosiły nie więcej niż narzuciła UE.

31 Mar 2011, 20:54

Aż dziwne, że żaden z nich nie chce przybliżyć swoich stawek do tych oferowanych przez Heyah. Dla nich to też zarobek, a i więcej chętnych ludzi by znaleźli. Część moich znajomych ma Heyah głównie dla tych tanich rozmów międzynarodowych.
Zablokowany temat