Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Telefon z wi-fi.

09 Sie 2008, 20:25

Witam tak sobie mysle kupic telefon z wi-fi mam na oku 2 telefony sa to Nokia n80 i Spv e650 ale to sa drogie telefony zna ktos jakies tanie telefony do 350 zl ? Potrzebny mi jest telefon z wi-fi caly czas potrzebuje neta i mp3 wiecie jak to jest :grin: jesli ktos zna jakis tani fonik z wi-fi to prosze pisac w tym topicu.

09 Sie 2008, 20:47

Nokia N80 na allegro zaczyna się od 380 zł, za tę kwotę znajdziesz też Nokię 9300i (jeśli chciałbyś też klawiaturę qwerty).

09 Sie 2008, 22:35

n80 to chyba najlepszy wybór. Symbian to potęga a nokia to dobra marka więc warto dołożyć trochę pln-ów

10 Sie 2008, 20:29

Tak myslalem nad tym telefonem ale slyszalem ze nie mozna w nie go wgrac np... BluetoothHack czy jakos tak i innych takich fajnych aplikacji jesli to bujda to niech ktos powie :D i mozecie doradzic jeszcze jakies fonki Qwerty tez by sie przydal :) :grin: Dzieki za all.

10 Sie 2008, 21:10

Kamel napisał(a):Tak myslalem nad tym telefonem ale slyszalem ze nie mozna w nie go wgrac np... BluetoothHack czy jakos tak i innych takich fajnych aplikacji jesli to bujda to niech ktos powie :D

To bujda :lol: . BH jest opiera się na javie (a prawie każdy telefon ma javę). Co do aplikacji da się wgrywać wszystko to Symbian i ma nieograniczone możliwości (np: pilot do tv, pakiet office i adobe reader w telefonie, pliki avi, gry 3D z zarąbistą grafą....). Jak już kupisz n80 to wal na PW zapodam ci linki do stron na których znajdziesz mnóstwo aplikacji i gier :wink:

11 Sie 2008, 21:11

a ja polecam nokia e61
ma wszystko co trzeba, kształt troszke nietypowy ale świetnie sie sprawuje ;)

12 Sie 2008, 01:18

JEDREK napisał(a):
Kamel napisał(a):Tak myslalem nad tym telefonem ale slyszalem ze nie mozna w nie go wgrac np... BluetoothHack czy jakos tak i innych takich fajnych aplikacji jesli to bujda to niech ktos powie :D

To bujda :lol: . BH jest opiera się na javie (a prawie każdy telefon ma javę). Co do aplikacji da się wgrywać wszystko to Symbian i ma nieograniczone możliwości (np: pilot do tv, pakiet office i adobe reader w telefonie, pliki avi, gry 3D z zarąbistą grafą....). Jak już kupisz n80 to wal na PW zapodam ci linki do stron na których znajdziesz mnóstwo aplikacji i gier :wink:
Dzieki za wszystko na nokie n80 sie skusze nokia e61 tez fajna ale bardziej N80 wezme dopiero jak wroce z Canady pzdr :D .

Re: Telefon z wi-fi.

11 Lut 2009, 21:41

witam mam juz pare lat swoja n80 mam zainstalowanych kilka aplikacji lecz niektore niewiem do czego sluza np.EASY WiFi,Gizmo itp.i jeszcze jedno pytanie mam real player,lecz nie umie odtworzyc mp4 ,koledzy poslijcie pare linkow z fajnymi przydatnyni pogramami pozd.

Re: Telefon z wi-fi.

11 Lut 2009, 21:44

a jeszcze mam dostep do neta przez siec wlan pozd.
Wyślij odpowiedź