Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Wyślij odpowiedź

02 Lut 2008, 12:58

Według zapowiedzi producenta ma wyjść 9 sezonów :shock:

btw. Właśnie ukazał się w telewizji 1 odcinek 4 serii :grin:

02 Lut 2008, 13:02

ja bardzo chciałbym dowiedziec sie o co chodzi ogladałem kilka odcinków nic nie rozumiem akcja tego filmu toczy sie bardzo szybko film bardzo wciaga fakt :)

02 Lut 2008, 14:18

z kilku odcinków to napewno się nie dowiesz ocb :) ....musiałbyś wszystko od początku obejrzeć :grin: :grin: .....a serial mi się bardzo podoba i zaraz zasysam 8) ....

pzdr

03 Lut 2008, 12:16

RIKERorg napisał(a):...btw. Właśnie ukazał się w telewizji 1 odcinek 4 serii :grin:...

Nie właśnie, tylko już w czwartek [według naszej strefy - piątek] ;)
Coś mało osób na forum ogląda LOSTy :P Choć popularność nie zmalała za bardzo [napisy do pierwszego odcinka z hatak'a pobrane ponad 27 tys. razy] :)

03 Lut 2008, 12:23

no co ty.....ja oglądam :grin: :grin: .....ale teraz to już jest wszystko tak pomotane, że się pogubić można :) jak ktoś wcześniej nie oglądał to lepiej juz niech nie zaczyna, bo nic nie zrozumie :) .....

pzdr

05 Lut 2008, 20:08

Bozz napisał(a):Coś mało osób na forum ogląda LOSTy :P Choć popularność nie zmalała za bardzo [napisy do pierwszego odcinka z hatak'a pobrane ponad 27 tys. razy] :)

Mysle, ze troche osob oglada, ale malo kto zaglada do tego dzialu/tematu lub wyraza checi opisania swoich uczuc/odczuc ;)

05 Lut 2008, 20:45

A oglądam i bardzo mi sie podoba ten serial. Czasami gubię sie z akcją ale powtórka wszystko wyjaśnia. Wydaje mi się że 4 seria powinna być już ostatnia bo zacznie się to już nudne robić.

05 Lut 2008, 20:55

mateusz x man napisał(a):Wydaje mi się że 4 seria powinna być już ostatnia bo zacznie się to już nudne robić.

Beda produkowac dopoki jest z tego odpowiedni zysk.

05 Lut 2008, 20:59

Mirahz napisał(a):
mateusz x man napisał(a):Wydaje mi się że 4 seria powinna być już ostatnia bo zacznie się to już nudne robić.

A Ty byś się pozbył kury znoszącej złote jaja? Taka kura jest dobra dopóki doputy jajka sie nie przyjedzą.

05 Lut 2008, 21:04

Mirahz napisał(a):

Otóż to ;) Zanim stopnieje liczba fanów do ostatniego to pewnie zdążą nakręcić jeszcze kilka sezonów

17 Lut 2008, 11:09

RIKERorg napisał(a):Według zapowiedzi producenta ma wyjść 9 sezonów :shock:

btw. Właśnie ukazał się w telewizji 1 odcinek 4 serii :grin:

z tego co wiem mają być 4 seassony po 24 odcinki oraz dwa seassony po 16 odcinków.

Jako, że w usa scenarzyści strajkują lost seasson 4 jest nakręcony tylko do 8 albo 9 odcinka :/

1 odcinek 4 seassonu obejrzało +/- 30ml amerykanów + pewnie dwa razy tyle kilka godzin później na ekranie komputera.

EDIT: niebawem ma wyjść gra THE LOST ;) grafika nie jest najgorsza.

[obrazek nie jest już dostępny]

Gra specjalnie nie ma mieć super grafiki, po to by bez problemu poszła na większości komputerach domowych.

18 Lut 2008, 19:00

Według moich informacji już skończyli strajk^^

18 Lut 2008, 19:06

A jak tam Wam się podoba początek nowego sezonu? Jak dla mnie ciekawie ;)

18 Lut 2008, 19:11

Ciekawe jakiego haka ma Ben na Sayda i o co właściwie chodzi tym ludziom ze statku oraz kim jest tajemniczy szpieg, dlaczego właśnie taka ekipa a nie Marines. Tego dowiecie się w następnych odcinkach ^^

btw. Z napisami do 4 epizodu na hataku było trudno :/

18 Lut 2008, 19:15

Nowe zagadki ;)
Oj ciężko było, pojawiły się dużo później niż zwykle... Pewnie jakaś awaria sprzętu, miejmy nadzieję, że ostatnia
Wyślij odpowiedź