Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
02 Gru 2005, 00:20
to tak : zainstalowalem Throttle 6.11.28.2005 z strony
[strona nie jest już dostępna] zassalem seriala wpisalem i teraz zawsze jak włączam kompa pisze na cały ekran po angielsku allert ze tego dnia o tej godzinie zoctalem zalogowany w neta nielealnym Throttlem i musze kliknąć link do sklepu z Throttlem i ten allert znika ale zawsze przy starcie systemu to sie pojawia. Jeszcze jedno wraz ze startem systemu odrazu wciska sie dysk C niewiem czemu
:| prosze o pomoc
pomóżcie mi please
02 Gru 2005, 18:24
Moze nie na temat ale jakiego antywira uzywasz ?
02 Gru 2005, 18:42
Dwie możliwości:
1. Program łączy się z internetem i sprawdza klucz. Rozwiązanie - zainstaluj firewalla.
2. Zaktualizuj bazę danych wirusów i przeskanuj katalog Windowsa - możliwe iż zainstalował sie jakiś trojan.
Do przeglądania stron o tematyce warezowej polecam Firefoxa z pluginami AdBlock i NoScript, ew. Operę, z wyłączoną funkcją otwierania skryptów javy.
02 Gru 2005, 22:18
mam avasta + opera a ten program juz wywalilem i jv16 power tools`em wywalilem wpisy w rejestrze
niema zadnego vira usunelem wszystko co znalaz ad-aware i dalej to samo
04 Gru 2005, 16:16
to z tym programem naprawilem okazalo sie ze przy starcie systemu otwieral sie plik z folderu TEMP usunelem do z autostartu i z TEMP`a mam jeszcze tylko lag z dyskiem C bo przy starcie systemu włącza sie widok tego wysku