Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

True tone

23 Sty 2006, 12:22

Ej true tone to chyba jest zwykły wav nie?
a jak sobie przerabiam piosenke na wav i wytne kawałek to na komie nie działa;/;/;/
Jak to jest???
Mam dzwonki na komie true tone i pisze ze to wav'y sa:P a mi nie wychodzi cos:P:P

23 Sty 2006, 16:12

Jaki masz telefon? Możesz mieć real-tony również w formacie .awb, .amr lub .mmf.
Ewentualnie telefon obsługuje jedynie monofoniczne pliki .wav.

23 Sty 2006, 17:11

jesli twoj telefon obsluguje waw-y to masz to sciagnij sobie ten programik-->http://s51.yousendit.com/d.aspx?id=010PJH77D52EH14G371WXSUX
on przerabia waw-y na takie zeby chodzily na fonie mam nadzieje ze pomoze;-) 8)

23 Sty 2006, 18:05

No tak może nie na temat ale mam pytanko, Podajcie mi linka do jakiegoś SPRAWNEGO, I DOBREGO konwertera MP3 -> MIDI.
Wiem, że jest podobnych tematów na forum sporo i zreszczą nie tylko, ale wieżcie mi wszystko to Kicha. Pobrałem jakies 10 programów i wszystkie to śmieci. Mały, dobry sprawny programik szukany typu MP3 -> MIDI. Pzdr. :) Wyśilcie się chociaż RAZ.

23 Sty 2006, 18:43

daxrider mam siemensa C65 ale mam kilka dzwonkow w formacie wav.

qazimen nie moge tego sciagnac przekierowuje mnie na jakas dziwna stronke, mozesz jeszcze raz dac linka do samego pliku? :D

23 Sty 2006, 19:29

iwan witaj w clubie siemnea c65!! :D
C65 otwarza zarówno format waw jak i amr zalezy jaki format wolisz ja Ci powiem jak zrobić waw-a
Napaczatku trzeba np. Gold Wem wyciac kawalek mp3 i zapisac go w formacie waw nastepnie trzeba odpalic waw conwerter i przekonwertowac w 16 khz lub 8 kHz plik sie zapisuje w tym samym folderze o nazwie :new_nazwa pliku (napisz czy działa??)
Moge jeszcze dac program do konwersacji na amr jesli chcesz??
co do Hpest-a to powiem Ci ze ty códów z takiej konwersacji sie niespodziewaj... moge dac Ci program ale ta bedzie gorsze niz do dupy;?

------------------------------------------------------------------------------------
waw conwerter(wczesniejszy link cosik spieprzyłem)-> [strona nie jest już dostępna]
gold waw -> [strona nie jest już dostępna]

Pozdrawiam

26 Sty 2006, 20:07

hehe no nawet niezły telefonik chodz poluje na cos lepszego:P

Zrobiłem to co pisałeś i fajnie wyszło tylko jeszcze irde musze od kolegi wziasc bo porzyczyłem ale jeszcze napisze czy na tel. działa:D

A te pliki amr. to mniej zajmują? bo jak tak i wiesz jak je zrobić to bym był wdzięczny... Z pamiecią juz troche słabo :P Zrobiłem pisoenke 24sek. i ma 190kb, troche duzo :P Ale moze być:D Dzieki za to :)
Wyślij odpowiedź