Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
26 Mar 2014, 23:20
ja teraz zacząłem używać actis, do domowego drukowania się nadają jak najbardziej. Co do tych drukarek, rzeczywiście były procesy między hp a producentami zamienników, ale nie wiem czy miało to wpływ na dostępność zamienników do hp
30 Mar 2014, 10:23
activ jet i actis to chyba ten sam producent jak się nie mylę?
07 Maj 2014, 11:03
Ja od dłuższego czasu korzystam własnie z zamienników i jak dla mnie nie ma żadnej różnicy.
26 Maj 2014, 09:26
no bo jeśli kupisz dobrej jakości zamienniki od sprawdzonego producenta to różnicy w jakości wydruku nie będzie widać, a można wiedzieć jakich zamienników używasz?
23 Paź 2014, 14:39
Ja jestem zwolenniczką oryginalnych tuszów. Miałam już kilkakrotnie problemy z zamiennikami i trochę mnie to zraziło. Te kilka złotych mniej nie jest tego warte, a zachowujemy gwarancję od producenta drukarki i mamy pewność, że nic złego się z Naszym sprzętem nie stanie.
Pozdrawiam
28 Paź 2014, 12:35
Ja od dawna używam zamienników do mojej drukarki HP. Oczywiście robię to ze względu na zbyt wysokie ceny kartridży. Nigdy nie miałem przez nie problemów z drukarką a w druku nie widzę różnicy między nimi a oryginałami. A jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać:)