TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Tutoriale do 3ds Max

Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.

Tutoriale do 3ds Max

Postprzez bordek » 17 Lis 2015, 16:46

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:42.0) Gecko/20100101 Firefox/42.0

Szukam materiałów pomocnych w nauce obsługi programu 3ds Max. Będę wdzięczny za wszelkie porady i sugestie w tym zakresie.
bordek
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Sty 2015, 13:15
Sprzęt: Laptop Samsung

Re: Tutoriale do 3ds Max

Postprzez karpek » 19 Lis 2015, 09:44

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.86 Safari/537.36

Powiem Ci,ze kursów jest bardzo duzó oraz mają różne opinie. Wiele zależy od tego ile możesz mniej więcej na niego przeznaczyć bo są tańsze oraz droższe. Na stronie masz obecnie dobry artykuł:
http://www.postawnaswoim.pl/kariera/kurs-3ds-max-ktory-najlepszy/

Masz tam obecnie opisane poszczególne kursy 3d oraz ich wady oraz zalety. Najwięcej znajdziesz na strefie kursów. Są one bardo przystępnie podane. Sam z kilku z nich jak do tej pory skorzystałem i byłem zadowolony .Wprawdzie zauważyłem kilka niewielkich błędów ale były to literówki tak więc cały przekaz jest jak najbardziej ok.
karpek
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Mar 2014, 12:36
Pochwały: 1
Sprzęt: iPhone V

Powróć do Obróbka Foto, Audio, Video

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników