Rozmowy na temat tworzenia stron www oraz programowania.
23 Lis 2016, 17:49
Witam poszukuję osoby do stworzenia mi spersonalizowanej strony www. Chciałbym, aby oprócz prostego wyglądu było tam zamieszczonych kilka dodatków, których sam nie potrafię zrobić, tak jak czat na żywo albo przesuwające się panele na stronie.
Osoby zainteresowane zapraszam o piszanie do mnie na mój profil
dzięki.
02 Mar 2017, 17:58
Studio
- Kod:
http://wezom.pl/services/landing-page
zajmuje się zarówno tworzeniem pełnych stron internetowych i landing page. I ceny mają bardzo przystępne.
08 Maj 2017, 20:56
Ja polecam freelancera z Płocka, całość na umowę o dzieło: [link został usunięty] - tanio i solidnie
30 Maj 2017, 16:47
Nadal aktualne?
20 Paź 2017, 16:59
OP zapewne już posiada własną stronę WWW od dawna, jednak ja wykorzystam okazję i podepnę się pod pytanie. Kogo polecilibyście w kwestii stworzenia strony WWW? Zależy mi na tym aby strona była ładna, nowoczesna, była wyposażona w CMS oraz żeby była responsywna. Znajomy poleca mi firmę Interfeo i muszę przyznać, że patrząc na ich ofertę i doświadczenie, najprawdopodobniej wybiorę ich. Aczkolwiek uważam, że warto zasięgnąć opinii innych.
20 Cze 2018, 14:46
Można też skorzystać z jakiegoś kreatora

W Polsce mamy już mnóstwo kreatorów z gotowymi szablonami, gdzie wystarczy podmienić treść, fotki i wszystko ładnie śmiga.
21 Cze 2018, 18:43
jestemnadal napisał(a):Można też skorzystać z jakiegoś kreatora

W Polsce mamy już mnóstwo kreatorów z gotowymi szablonami, gdzie wystarczy podmienić treść, fotki i wszystko ładnie śmiga.
Najlepiej użyć programu typu WYSISYG. Problem jest taki że będzie zbyt dużo zbędnego kodu. Często tego typu programy przy każdym wierszu wstawiają kolejne formatowania, gdy można takie rzeczy załatwić jedną komendą.
26 Sie 2018, 17:50
Zastanawiam się, czy w przypadku niektórych branż warto jest tworzyć stronę www? Czy nie lepszym pomysłem byłoby wejście na facebooka.
27 Sie 2018, 12:39
Moim zdaniem nie. Dobrze przygotowany, prowadzony fanpage na facebooku jest w stanie wykonać naprawdę dobrą robotę i być super alternatywą do tradycyjnych form komunikacji jak własnie strona internetowa.
W wielu branżach obecność w mediach społecznościowych jest po prostu obowiązkowa. Sprawna komunikacja to jedna z dróg do sukcesu końcowego.
18 Wrz 2018, 22:50
Do prostych wizytówkowych warto zrobić to na Wordpress, jeśli bardziej zaawansowane np. Joomla, przy rozbudowanych mogę pomóc.
18 Paź 2018, 15:55
CO po wiecie np o zrobieniu strony na wix? się zastanawiałem, żeby zrobić coś takiego jak
- Kod:
http://pracowniamielewczyk.pl
strona która bardzo mi się podoba.
Ostatnio edytowany przez
szocik1, 14 Mar 2019, 14:18, edytowano w sumie 1 raz
25 Paź 2018, 15:00
szocik1 napisał(a):CO po wiecie np o zrobieniu strony na wix? się zastanawiałem
z tym jest problem, gdy chciałbyś przenieść stronę na własny serwer. Wix jest mocno ograniczony w przypadku przenosin lub wszelkich większych zmian w serwisie.
07 Gru 2018, 10:19
Zdecydowanie polecam przenieść na własny serwer. Koszty na początek przerażają, ludzie na forach nie stworzone rzeczy piszą, ja wybrałam serwer dedykowany i bardzo polecam. W swoim portfolio informatyka już mam tą umiejętność. Są promocje na serwery przed świętami [link został usunięty] warto przenieść tam stronkę z Wixa
10 Cze 2020, 07:06
Samodzielnie również mozna stworzyć stronę

Jest bardzo wiele szablonów do tworzenia stron www, które daja taką możliwość. Minusem jest tutaj to, ze często strona jest przeładowana kodem, którego nie potrafimy samodzielnie usunąć i przez to chodzi po prostu wolniej. Jeśli strona ma być profesjonalna to faktycznie dobrze jest oddać jej stworzenie w ręce specjalisty. Ze swojej strony polecam zastanowić sie nad Drupalem, obecnie jest to cms, który jest rozwijany oraz wykorzystywany w wielu krajach oraz przez wielu programistów. Powstaje na nim również wiele stron rządowych.