Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

Re: Tymczasowy Shoutbox

01 Lis 2008, 13:05

O i jest kolejny powód do kolejnego picia - 100 stron tego durnego tematu ;)

01 Lis 2008, 13:11

villemo napisał(a):Witam:) Zastanawiałam się wczoraj...dlaczego taka cisza na forum...a tu proszę,wszystko się wyjaśniło :D
Moralniak Cię męczy destyny...i dobrze :D Jak tak można? Zrezygnować z dziewczyny i tego samego wieczoru być w innych ramionach.... :lol: :lol: :lol:

destyny napisał(a):Ja to się czuję jak bym się nie czuł....... film mi się wczoraj urwał......a obudziłem się w domu nad muszlą klozetową.....

:lol: :lol: :lol:

Nie byłem w ramionach innej, z tego co się dowiedziałem to sama mnie do domu odprowadziła.
Całe szczęście już jest dobrze :P:P. A po maminym rosołku czuje się już o niebo lepiej.

No i mamy nasze upragnione 100 stron, może teraz do 200 dobijemy :P?

01 Lis 2008, 13:23

destyny napisał(a):No i mamy nasze upragnione 100 stron, może teraz do 200 dobijemy :P?

zabiją nas :D wiecie co ;d skończyłem sie wczoraj jak jasna cholera i to wszystko za 32zł ;]

01 Lis 2008, 14:03

Image
Tak trzymaj heh

01 Lis 2008, 15:14

Jedni pracują, drudzy odpoczywają.
Co zamierzacie dziś zrobić ze swoim czasem?

01 Lis 2008, 15:29

Ja swój oczywiście... zmarnuje :P

01 Lis 2008, 17:01

Ja dogorywam i psychicznie przygotowuję się do jutrzejszej imprezki urodzinowej mojego kolegi :P.

01 Lis 2008, 17:25

http://tnij.at/wstecznywytrysk

leże ! :mrgreen: hhahah...

01 Lis 2008, 17:44

co za dzień mój osiąga zawrotną prędkość 5 kb/s

01 Lis 2008, 18:18

LOL, jaką trzeba mieć zrytą banie żeby coś takiego napisać :).

A porady jak najbardziej na miejscu :).

01 Lis 2008, 18:59

LucaS napisał(a):http://tnij.at/wstecznywytrysk

ale mi to zryło głowe... nie byłem dzisiaj przygotowany na taki szok ;d

o jaapierdoole ;]

łooaaah ;D
Tamten śmieszny koleś napisał(a):A więc. Siedze sobie na kiblu i stawiam kloca. I zachciało mi sie walic to wale.

Ten wsteczny wytrysk moze wywołać raka? Boże teraz to sie dopiero boje co ja narobiłem a tylko zwalic sobie chciałem!

Tamten śmieszny koleś napisał(a):Dobra powiem wam prawde ze mam 14 lat!! Prawie 15 za 2 miesiace

czy to może ktoś z nas? :>

Tamten śmieszny koleś napisał(a):Nie wiedzialem ze walenie konia moze sie skonczyc amputacja Boze!!!!!!!!!!

Powiem mamie ze sie ide kąpać. Co to jest pachwina? Odpisz szybko!! Mam powiedziec o tym mamie? Ona mnie zabije! i mi zycie zrujnuje

01 Lis 2008, 20:43

LucaS napisał(a):http://tnij.at/wstecznywytrysk

To już jest przegięcie... No myślałem że z fotela spadnę... Zrobili mu coś w stylu Mamy Cię, tylko w takiej ochydnej wersji :D ...

Aż jestem ciekaw jak to się zakończy...

01 Lis 2008, 20:57

Śmiejemy sie a jak by nas to spotkało to byśmy srali w gacie ze strachu że to coś poważnego :D

01 Lis 2008, 21:02

zrobilem wszystko tak jak kazales. Kubek mleka 1 kiszony ogorek i ten srodek z kartofla, moczylem penisa zimna i ciepla woda na przemian i stukalem tam od spodu i posmarowalem kremem uszy i pod jajami tam. Jak moczylem i stukalem to czulem takie jakies uciskanie tam gdzie kremem smarowalem pod jajami. ja juz ide spac dziek iza wszystko jak cos waznego masz poweidziesc o szybkp pisz czekam minutke!

nie moge... nie słyszałem jeszcze o takim debilu

01 Lis 2008, 21:06

moczylem penisa zimna i ciepla woda na przemian i stukalem tam od spodu i posmarowalem kremem uszy i pod jajami tam. Jak moczylem i stukalem to czulem takie jakies uciskanie

Bez komentarza... Normalnie brak słów... :lol: :lol: :lol:
Zablokowany temat