Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Ulubione gry

14 Mar 2006, 19:47

W jakie gry lubicie grac najczesciej wyścigi strategie moze logiczne a moze jeszcze inne? Ja lubie grac w wyscigi jakies zrecznosciowe najczesciej samochody a wy jakie gry najlepije lubicie!!

14 Mar 2006, 19:59

1) zmień ten debilowaty temat

2) najbardziej lubie grac w strategie i gry przygodowo samochodowe typu gta

14 Mar 2006, 23:18

Głównie strategie, ale nie wojenne, tzn. nie z czasów np. drugiej wojny światowej. Dowodzenie czołgami mnie nie kręci. Najlepsze są takie z czasów średniowiecza z elementami fantazji, np. Settlers, Kozacy, itp. Jak znacie tytuły podobnych supergierek to piszcie, chętnie sprawdzę.

15 Mar 2006, 13:34

luck_j grałeś w Stronghold ? Super Gierka, na pewno Ci się spodoba, a co najważniejsze wszystko sgodne z Historią, Polecam szczególnie część drugą.

15 Mar 2006, 13:40

nie gralem a o czym ta gra jest wyscigi strategie???

15 Mar 2006, 13:49

umnie to helbreath www.helbreath.org <Ściongnij tą gierke i zrub sobie postać :D a stronhold to strategiczna gra :?

21 Mar 2006, 15:37

a ja preferuje strzelanki samochodówy i rpgi :))

21 Mar 2006, 15:56

Moje najbardziej gry które zostały w mojej pamięci, to Baldur's Gate cała saga, Gothic, Gothic 2, Gothic NK, Need For Speed Underground, Need For Speed Most Wanted, Planescape Torment, Świątynia Pierwotnego Zła, Ultima Online, Heroes 3, Call Of Duty, Medal Of Honor, Jedi Knight, Jedi Academy, Star Wars Knight Old Republic, Mafia, Grand Theft Auto San Andreas. Hmm to chyba wszystko, nie będę dalej wymieniał do za dużo pisania by było. 8)

21 Mar 2006, 17:33

Moje ulubionymi grami są gry wojenne !!Np.Call of duty2 !! Lub coś z serii medal of honor!!! :lol: :smile: :smile:

21 Mar 2006, 18:54

1.World of Warcraft
2.Morrowind [wkrótce Oblivion]
3.Call of Duty

21 Mar 2006, 20:32

luck_j napisał(a):Głównie strategie, ale nie wojenne, tzn. nie z czasów np. drugiej wojny światowej. Dowodzenie czołgami mnie nie kręci. Najlepsze są takie z czasów średniowiecza z elementami fantazji, np. Settlers, Kozacy, itp. Jak znacie tytuły podobnych supergierek to piszcie, chętnie sprawdzę.

Empire Earth 1 i 2
Można sobie wybrać w jakiej epoce chce się grać. Bardzo fajna, całkiem dla Ciebie. A także:
Age of Empires 1,2,3

21 Mar 2006, 20:43

Hpest i czajek, dzięki wielkie, nie widziałem tych gierek, ale chętnie sprawdzę co mi polecacie. Nie wiecie może jeszcze przypadkiem skąd z neta mógłbym je ściągnąć?

P.S. Lubię też RPG ale w coś w stylu Gothic (czekam z niecierpliwością na zapowiadaną na ten rok premierę 3 części), czy Morrowind. Komandos nie wiesz przypadkiem kiedy ma się ukazać Oblivion??

jak chcielibyście mi jeszcze polecić kilka gierek to polecajcie, postaram się sprawdzić wszystkie.

21 Mar 2006, 21:34

gram w rózne typy gier i długo by wymieniac wszystkie gry godne polecania !!
zreszta sa gusty i gusty.
Dla mnie najlepsze gry na które zawsze znajde czas i nad którymi poswieciłem ogrom czasu to sillent hill 2 i pro evolution soccer 4 ( obecnie 5 )
Goraco polecam te gry

Apropo Hpest ma racje co do stronghold.
Tylko chyba chodzilo mu o stronghold crusader a nie stronghold 2 !!

Gierka naprawde warta polecania!

21 Mar 2006, 21:51

luck_j napisał(a): Komandos nie wiesz przypadkiem kiedy ma się ukazać Oblivion??

ma wyjsc 'na dniach' ,czyli w marcu ale ta wiadomosc nie jest oficjalna... oficjalną wiadomoscia jest 'poczatek 2006' nie zmienia to faktu ,że juz niedaleko do premiery :grin:

21 Mar 2006, 22:11

Ja tam wole taki klasyki jak trylogia Warcrafta, Age of Empirers I i II, Half Life. A w gramiu po necie to u mnie królowało Diablo II.
Wyślij odpowiedź