Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
01 Mar 2017, 22:23
Witam serdecznie, jako że właśnie moja drukarka HP 1510 nie chce pobierać papieru uznałem, że sam chyba tego nie naprawie a serwis + nowe tusze przewyższy jej wartość, postanowiłem zmienić ją na inne urządzenie (chyba że ktoś sie zna i chciał by pomóc w reanimacji HP)
Budżet na nowy zakup to max 300zł najlepiej jeśli było by mniej. Urządzenie musi posiadać skaner i możliwość druku w kolorze we w miarę dobrej jakości. Prędkość nie ma większego znaczenia, WiFi mogła by posiadać ale nie jest to konieczność.
Kupić jakąkolwiek to nie kłopot ale chciał bym aby miała w tej cenie jak najlepsze parametry oraz aby tusze nie kosztowały jak złoto i miały wymienną głowice, aby w razie dłuższego postoju nie trzeba było wyrzucać znów kolejnej na śmietnik.
Zastanawiałem się intensywnie nad Epsonem XP 332 ale nie znalazłem o niej za wiele informacji. Sa do niej dostępne "wieczne kardidże" i tu też pytane czy była by dobra i czy te wieczne kardidze są cos warte i spełniaja swoja funkcję ?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
05 Kwi 2017, 13:52
HP Deskjet 2130 tania i dobra polecam
07 Kwi 2017, 10:53
Na portalach ogłoszeniowych można też kupić nowe urządzenia wielofunkcyjne. Widziałam, że drukarka, ksero i skaner z Epson kosztuje tylko 200 zł, więc zmieściłaby się w Twoim budżecie. A tusze do tych drukarek są niedrogie - to też trzeba wziąć pod uwagę.
[obrazek nie jest już dostępny]
24 Kwi 2017, 14:29
również polecam HP Deskjet 2130
08 Maj 2017, 08:49
Ja również rozglądam się za drukarką w tym przedziale cenowym.
Mój wybór padnie chyba na coś takiego
HP DeskJet Ink Advantage 3635. Za tym wyborem przemawiają stosunkowo tanie oryginalne tonery coś w granicach 50PLN i WIFI które musi posiadać moja drukarka

.
29 Gru 2017, 20:27
Od czasu, gdy taki tani sprzęt szybko się zepsuł, wolę inwestowac w cos drozszego. Kupile raz drukarke za 200zł i za miesiac juz byla w serwisie Skylab u mnie w miescie, bo niestety nie wszystko bylo w porzadku, a ze drukuje bardzo duzo rzeczy codziennie, no to byl to spory problem.