TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
siema , mam problem z usb , zainstalowalem windowsa na nowo i usb mi nie dziala i nie pokazuje mi w mojim komputerze , tylk pokazuje dyski , co mam robic , gdy wkladam wtyczke od drokarki do usb albo ipoda albo aparat cyfrowy nic nie wyskakuje ?
Jeśli jest świeża kopia XP to powinien port USB powinien działać. Być może musisz zainstalować sterowniki od płyty głównej. Tylko jeden port nie działa czy wogóle USB nie widać?
zainstalowalem i dalej nie dziala , niewiem co robic podpinam cos pod usb i nic i tu mam obrazek jeszcze pisze ze unknown [obrazek nie jest już dostępny]
nie mam , ale wczesniej tez niemialem sp2 i usb bylo i dzialalo i mam XP HOME EDITION bo kupilem z kompem razem w Best Buy ale gwarancji nie mam b wygasla , i niewiem co robic bo jak cos podlanczam pod USB to mi nic nie wyskakuje , pomozcie plz