Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
30 Sie 2007, 14:45
Czy administracja tego forum mogła by wprowadzić takiej opcji. Często mi i (innym użytkownikom) dublują się posty. Jest to bardzo denerwujące i bywa tak że nie ma kto ich usunąć np tu:
http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?p=59846#59846
nie wie czym to jest spowodowane czy to błąd forum czy problem z moim łączem. Ale wprowadzenie tej opcji wyeliminowało by ten problem
30 Sie 2007, 15:27
JEDREK miejmy nadzieję, że problem przestanie istnieć po przeniesieniu forum na inny serwer

[sobota/niedziela]
30 Sie 2007, 20:08
Ja to wogóle nie rozumiem usuwania tych postów/tematów mam to opcję dostępną 1 na 30 tematów i średnio co ok 50 postów oco w tym chodzi lol 1 mogę usunąć a 1 nie... -.-
Propozycja dobra... ale z praktyki wiemy ze "niedospełnienia" ^^
30 Sie 2007, 21:40
Mariusz X napisał(a):Ja to wogóle nie rozumiem usuwania tych postów/tematów mam to opcję dostępną 1 na 30 tematów i średnio co ok 50 postów oco w tym chodzi lol 1 mogę usunąć a 1 nie... -.-
Propozycja dobra... ale z praktyki wiemy ze "niedospełnienia" ^^
W dziale bezpieczeństwo można własne posty usuwać, dlatego tak ci się robi bo pewnie średnio co 50 twój psot jest w tym dziale ;].
Co do pomysłu to dobry ale trochę grzebania by było, na pewno po niedługim czasie czas by się "zwrócił" (większość zdublowanych bądź debilnych postów użytkownicy sami by usunęli).
@Edit
Czasem można pomarzyć
Ostatnio edytowany przez
Mefisto, 30 Sie 2007, 22:04, edytowano w sumie 1 raz
30 Sie 2007, 21:54
Mefisto, twoje nadzieje sa złudne. Owszem część dubli by usunęli. Ale debilne posty zwykle usunęli by po zjechaniu przez resztę userów.
31 Sie 2007, 12:35
Popieram pomysł ale dla osób które mają powyżej 80 postów.
31 Sie 2007, 17:00
tirex52 napisał(a):Popieram pomysł ale dla osób które mają powyżej 80 postów.
No tak... ale jak ktoś dostanie ostrzeżenie i usunie ten post to co wtedy by było? xDD w ostrzeżeniach był by pewnie link co minusa ale go tam byś nie ujrzał ;P albo wogóle ostrzeżenie by znikło.
31 Sie 2007, 17:05
Mariusz X napisał(a):tirex52 napisał(a):Popieram pomysł ale dla osób które mają powyżej 80 postów.
No tak... ale jak ktoś dostanie ostrzeżenie i usunie ten post to co wtedy by było? xDD w ostrzeżeniach był by pewnie link co minusa ale go tam byś nie ujrzał ;P albo wogóle ostrzeżenie by znikło.
Jak ktoś usunie tego posta za ktorego dostal warna to warn nie znika.
Na przykład spojrz na moje ostrzeżenie, dwa ostatnie zostały dane, posty skasowane ale ostrzezenie pozostalo.
A pomysł JEDRKA jak najbardziej dobry. Na pewno by się przydało takie coś ;].
31 Sie 2007, 20:01
Mariusz X napisał(a):No tak... ale jak ktoś dostanie ostrzeżenie i usunie ten post to co wtedy by było? xDD w ostrzeżeniach był by pewnie link co minusa ale go tam byś nie ujrzał ;P albo wogóle ostrzeżenie by znikło.
Pomysł JEDRKa dotyczy usuwania postów do 5 minut od czasu napisania, a rzadko się zdarza aby ktoś dostał warna w 5 min po poście poza tym nawet jakby dostał a by posta usunął to tak jak LucaS napisał - warn nie zniknie.
01 Wrz 2007, 11:58
Swietnie, usuwanie postow w ciagu 5 min. i po 80 napisanych wiadomosciach, z 5 pochwalami z 2 minusami i 11 neutralami. Dodatkowo trzeba miec avatar i podpis skladajacy sie z 67 znakow. Najlepiej w srody o 12:42.
Brawa dla pomyslodawcy i dzieki za pomoc innym uzytkownikom.
01 Wrz 2007, 12:31
O ironio!
Mirahz, po prostu bardzo dobrą funkcją byłoby usuwanie swojego postu w max 5 minut po jego napisaniu. A jeszcze lepszą moim zdaniem, usuwanie postu dopóki ktoś na niego nie odpowie. Jak już odpowie ktoś - kasacja niemożliwa.
01 Wrz 2007, 14:51
Albo zróbcie coś z błędem Degub Mode (czy jakoś tak)
a może macie jakiś inny lepszy sposób aby zapobiegać takim sytuacjom ??
i znowu to samo...
http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?p=59958#59958
(nie zrobiłem tego specjalnie)
01 Wrz 2007, 16:04
Cos sie stanie jesli bedziesz mial przez jakis czas 2 posty jeden po drugim?
To jest taki wielki problem?
Z soboty na niedziele bedzie przenoszona baza forum na inny serwer, wiec nie zamierzam sie tym zajmowac.
01 Wrz 2007, 16:15
Cos sie stanie jesli bedziesz mial przez jakis czas 2 posty jeden po drugim?
To jest taki wielki problem?
Dla mnie to nie jest problem ale dla moderacji tak
Z soboty na niedziele bedzie przenoszona baza forum na inny serwer
To dobrze może ten problem sam się rozwiąże. Wtedy kasowanie postów będzie niepotrzebne
06 Wrz 2007, 15:08
jak dla mnie to bezsennsowne taka opcja tak jak byscie chcieli zrobic Bota w forum