Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
25 Kwi 2006, 10:26
Witam!
Skoro jest już taki temat to pozwole sobie opisać mój problem.
A mianowicie komupter co 20 min. mi się restrtuje. Powodem tego jest HDD. W tych 20 min. mam też inne objawy, gdy włanczam jakąś aplikacje to słyszcze dziwięk z dysku jakby sie restartował. Mój dysk twardy to Maxtor 80 GB. Może ktoś z Forumowiczów zna jakąś rade
.
25 Kwi 2006, 16:37
Pada dysk, pada dysk, pada dysk. Było kupować tanie gówno teraz cierp.*
Dobrze że go słyszysz jak włanczasz jakąś aplikacje. A to ze się co 20 min resetuje to moze byc wirus albo *** mobo.
*jołk
25 Kwi 2006, 17:02
Mac napisał(a):*** mobo
Tego nie musiales dodawac.Naucz sie Mac pisac posty,bo co drugi twoj post to przeklenstwa,,a nikt tu niema ochoty podziwiac,jakim bogatym slownictwem sie poslugujesz.
25 Kwi 2006, 17:59
Ja bym tego przeklenstwem nie nazwał a zamiast pisac zepsute wole *** bo bardziej do swiadomosci trafia.
25 Kwi 2006, 18:12
Mac napisał(a):zamiast pisac zepsute wole ujebane bo bardziej do swiadomosci trafia.
Do czyjej swiadomosci ? Zastanow sie Mac ,na jakim to jest poziomie...
25 Kwi 2006, 18:27
Przed chwilą miałem reset kompa, ale przez długi czas mi sie nie resetował, aż 8 h. Lecz miałem włączone kilka aplikacji, a mianowicie 3 otwarte przeglądarki, program p2p, GG, i właczyłem filmik w formacie *mpg. I wtedy usłyszałem z dysku dzwięk i reset kompa. Lecz nie chciał mi sie załadować system, tylko początek z informacjami technicznymi. Dopiero za 8 reset usłyszałem ten dźwiek z HDD i załadował mi się system. Już nie wiem co robić?
25 Kwi 2006, 19:27
Imo dysk do wymiany/serwisu.
25 Kwi 2006, 20:15
Do wymiany raczej nie pójzie, bo mam już dawno po gwarancji. A jak bym go oddał do serwisu to ile trwałaby naprawa i za jaką kwote.
26 Kwi 2006, 07:13
2-3 tygodnie. A kwota zalezy od tego co zepsute. Ale moze wyjśc że kupno nowego dysku bedzie bardziej opłacalne.