Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Utwory muzyczne - proszę zajrzyjcie:)

01 Lut 2006, 21:06

Znacie może jakieś bardzo fajne, taneczne, skoczne bądź znane (mogę być nawet wszystkie kategorie) znane piosenki, utwory dla dzieciaków z podstawówki i trochę starszych?? W stylu "dżagi" "Dragostea din tei" bądź np. Mandaryny. Potrzebuję na niedzielę bo mają imprezę a ja będę im tą musykę puszczał... Prosiłbym tylko o nazwy utworów a ja sobie pościągam przez p2p je. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.

01 Lut 2006, 22:08

Madonna - Hang up
Virgin - Dwie bajki
Ivan i delfin- jej czarne oczy

01 Lut 2006, 22:11

Michael007acm napisał(a):Madonna - Hang up
Virgin - Dwie bajki
Ivan i delfin- jej czarne oczy

Te utowry mam ale chciałbym więcej :)

01 Lut 2006, 22:15

wpisz w jakas wyszukiwarke p2p disco ;d muza lat 70 jest bardzo rozrywkowa... preferuje 70s.pl tam znajdziesz na forum mega pliki do ściągnięcia z rozrywkową muzą

[strona nie jest już dostępna] -kilkanascie plików rapidshare kilkanaście gdzin fajowej muzyki!

01 Lut 2006, 22:38

kukaszr napisał(a):wpisz w jakas wyszukiwarke p2p disco ;d muza lat 70 jest bardzo rozrywkowa... preferuje 70s.pl tam znajdziesz na forum mega pliki do ściągnięcia z rozrywkową muzą

[strona nie jest już dostępna] -kilkanascie plików rapidshare kilkanaście gdzin fajowej muzyki!

Ok dzięki za linki ale jakby ktoś miał coś więcej to proszę pisać śmiało :D

01 Lut 2006, 23:36

Bartek Wrona - Jedna na milion
Mandaryna -Every Night
Black Eyed Peas -Don`t Lie

02 Lut 2006, 00:46

Michael007acm napisał(a):Bartek Wrona - Jedna na milion
Mandaryna -Every Night
Black Eyed Peas -Don`t Lie

Dzięki - dwie pierwsze miałem, ostatnią ściągnełem :D Dzieci są wymagające ale coś już znalazłem i jest trochę tego. Pozdro.

A co myślicie o smerfnych hitach? Przeróbki znanych utwórw przez smerfy :)

02 Lut 2006, 10:31

dublok napisał(a):A co myślicie o smerfnych hitach? Przeróbki znanych utwórw przez smerfy :)

Jeśli to klasy 0-3 szkoły podstawowej śmiało puszczaj, ale jeśli to 4-6 to lepiej nie puszczaj tego.

02 Lut 2006, 12:06

dublok napisał(a):A co myślicie o smerfnych hitach? Przeróbki znanych utwórw przez smerfy :)

Hahaha POWODZENIA

02 Lut 2006, 13:14

Alvarees napisał(a):Hahaha POWODZENIA

Dzięki ale te Smefry nawet ciekawe są :D :D :D

02 Lut 2006, 14:20

A czy ktoś powiedział ze nie :P Kazdąimpreze rozkręcisz przy tych rytamach
Papa SmerF Ci w tym pomoze :D:D:D:D

02 Lut 2006, 15:20

Alvarees napisał(a):A czy ktoś powiedział ze nie :P Kazdą impreze rozkręcisz przy tych rytamach
Papa SmerF Ci w tym pomoze :D:D:D:D

Wiem wiem ale dzieciaki są coraz wybredniejsze i im jakaś muza nie pasuje a ja się wtedy wk..urzam. Tak faktycznie to nigdy nikomu nie dogodzi.... :D Pozdro
Wyślij odpowiedź