Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

vietkong 2,alcohol, pooommoocy!!!

28 Maj 2006, 15:01

witam, mam problem z grą którą kupiłem, instaluje alcohol 120% wersja 1.9.5.3105, a później chce kodu 114 znaków, jak to mam obejść? na płytce jest też patch, mógłby mi ktoś wyjaśnić po kolei co się z tym robi i jak zacząć w to grać bo jak widzicie jestem świerzy w tym temacie i nie mam pojęcia o takiej instalacji, prosze, pozdro.

28 Maj 2006, 15:10

1 niedarady tego obejsc
2 po co ci alcohol skoro masz te gre
3 patch do gry czy do alkoholu ??

Nie do końca rozumiem.

Temat napisałes dosyc chaotycznie.
Napisz co masz czego potrzebujesz i co chcesz osiagnac.
a sprobuje ci pomoc

Pozdrawiam

28 Maj 2006, 16:53

jeśli kupiłeś gre to alcohol jest nie potrzebny, powinna się normalnie instalować, uruchamiać

28 Maj 2006, 16:57

No to jest logiczne!! Niewiem po co mu alkohol do szsczescia. No chyba ze chce grac z obrazy ale tego nie uwzglednił. Jakis taki nie zdecydowany.

Pozdrawiam

wietkong2

29 Maj 2006, 10:15

witam ponownie. więc jest tak, że kupiłem gre wietkong 2, otwieram ją a tam jest wrzucone 5 cd, alcohol+crack, instrukcja instalacji. w instrukcji jest tak; pkt.1 zainstaluj alcohol i zapatchuj go, pkt.2 Montuj po kolei wszystkie 4 CD - zczynasz od CD1 pózniej poprosi o CD2 i tak dalej
( przy pierwszej zapyta o serial), pkt3 Zamontuj po skończonej instalcji obraz CD1 i odpal ikonkę gry.ja mam nero i alcohol jest mi nie potrzebny ale bez niego chyba nie da rady zamontować tej gry, macie jakiś pomysł?pozdro

Re: wietkong2

29 Maj 2006, 10:37

e156 napisał(a):ja mam nero i alcohol jest mi nie potrzebny ale bez niego chyba nie da rady zamontować tej gry, macie jakiś pomysł?pozdro

Gdzie ty ta gre kupiles :wink:
Zrob wszystko tak jak masz opisane.
Alcohol jest ci potrzebny,ladujesz do wirtualnego obraz CD (musisz skopiowac obraz Cd na dysk)

pozdrawiam

29 Maj 2006, 12:21

trzeba bylo odratu powiedziec ze kupiles na gieldzie :PP

rob jak niunka powiedziala ;P

29 Maj 2006, 16:59

a bez alkoholu nie dziala jak wrzucisz cd do napedu i odpalisz??

Jesli chodzi o patchowanie alkoholu.
Wrzuc plik do katalogu głownego z alkoholem i odpal i po sprawie

pozdrawiam

29 Maj 2006, 18:23

bez alcoholu wogole nie można odpalic, narazie wielkie dzieki za wszystko, sprobuje to uruchomic ale nie jestem w tym oblatany wiec czuje ze sie jeszcze odezwe, pozdro
Wyślij odpowiedź